در اين پست از هفت گنج، طرز تهيه خاگینه پاپیونی را به علاقمندان به شيريني پزي آموزش مي دهيم .با ما همراه شويد …
مواد لازم
آرد…. 3 لیوان
تخم مرغ…..2عدد
شیر یا ماست….نصف لیوان
روغن مایع……3 قاشق غذاخوری
پکینگ پودر….1 قاشق سوپخوری
وانیل….یک هشتم قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن…..به مقدار لازم
مواد لازم برای شهد خاگینه
آب …1 پیمانه
شکر….1پیمانه
زعفران دم کرده…1 قاشق سوپخوری
گلاب…. 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
تخم مرغها راشکسته و وانیل را اضافه میکنیم
بعد در ظرف دیگری آرد را با پکینگ پودر الک کرده کنار میگذاریم
شیر را به مواد تخم مرغی اضافه کرده هم میزنیم
بعد آرد را کم کم به مواد اضافه کرده هم میزنیم تا خمیر بدست آمده به دست نچسبد
بعد به مدت 10 دقیقه به خمیر استراحت میدهیم
خمیر را روی میز به اندازه نیم سانت باز کرده به شکل مستطیلهای کوچک برش میزنیم
درست از وسط مستطیلها خمیر را با دو انگشت جمع میکنیم ودور آن را با نواری از خمیر گرفته ودر روغن داغ شده سرخ میکنیم
بعد از سرخ شدن پاپیونها را داخل شهد انداخته سرو میکنیم.
نکته : شربت سرد شده را روی خاگینه داغ میریزیم میتوانید عکس این عمل را هم انجام دهید.
نوش جان …
من درست کردم خیلی هم خوب شده بود
سلام. من طرز تهیه خاگینه پاپیونی رو با دستوری که گذاشتین امتحان کردم و می تونم بگم افتضاح شد چون سفت شده بود و قابل خوردن نبود.
بازم خوبه یکیونظر داده میخواستم درست کنم پشیمون شدم