معمولا انواع سالادهایی که ما ایرانیها مصرف میکنیم، حاوی سبزیها و صیفیهای تازه و مختلف هستند و بههمین دلیل هم ریزمغذیهای بسیار زیادی با خوردن آنها به بدن میرسد. خوردن سالاد با غذا، عادت خوبی است. اگر نکتههای ریزی را هم رعایت کنیم، میتوانیم ادعا کنیم مصرف انواع سالاد نقشی اساسی در حفظ سلامتمان دارد.
اولین نکته این است که افراد چاق و دارای اضافه وزن باید سالاد را قبل یا همراه غذا بخورند تا کمی جلوی اشتهای آنها گرفته شود.
نکته مهم دیگری که باید درباره سالادها بدانیم، این است که آنها بههیچوجه نمیتوانند جای وعدههای اصلی غذا را بگیرند.
ممکن است حذف شام و ناهار و جایگزین کردن سالاد بهجای آنها، برای مدت کوتاهی باعث کاهش وزن بشود اما این کار در طولانیمدت، ولع فرد را برای خوردن غذا با حجمهای بالا افزایش میدهد و در نهایت باعث بالا رفتن وزن میشود.
در نهایت باید به این نکته هم اشاره بکنم که افراد لاغر میتوانند سالاد را با کمی سس مایونز و روغن زیتون مصرف کنند اما افراد چاق، آنهایی که اضافه وزن دارند یا کسانی که میخواهند وزنشان را ثابت نگه دارند، باید سالاد را با چاشنیهایی مانند انواع ادویهها، آبلیمو، سرکه، آبغوره یا آب نارنج، طعمدار کنند تا انرژی دریافتیشان افزایش پیدا نکند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه