آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه خاگينه رولتي مغزدار + تصوير مراحل تهيه و نكات مهم

در اين پست از هفت گنج ، طرز تهيه خاگينه رولتي مغز دار را آموزش مي دهيم . این خاگینه گزينه مناسبي برای دسر و حتي صبحانه است و به صورت سرد و گرم سرو مي شود. با ما همراه شويد ...
تقویم فارسی اندروید

در اين پست از هفت گنج ، طرز تهيه خاگينه رولتي مغز دار را آموزش مي دهيم . این خاگینه گزينه مناسبي برای دسر و حتي صبحانه است و به صورت سرد و گرم سرو مي شود. با ما همراه شويد …

خاگينه رولتي مغزدار
خاگينه رولتي مغزدار

مواد لازم:

مواد لازم برای خاگينه

  • تخم مرغ 2 عدد
  • ماست 3 قاشق غذاخوری
  • آرد 3 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر 1.4 قاشق چایخوری
  • وانیل کمی

مواد لازم برای شیره

  • شکر یک فنجان
  • آب نصف فنجان
  • گلاب غلیظ 1.4 فنجان
  • زعفران آبکرده یک قاشق غذاخوری

مواد لازم براي داخل خاگینه

  • گردو 5 عدد
  • پودر گل محمدی 1 قاشق مرباخوری
  • پودر دارچین نصف قاشق مربا خوری
  • پودر هل سبز 1.4 قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

طرز تهيه شيره خاگينه

اول شیره رو درست میکنیم:

شکر رو توی قابلمه بریزید.

آب رو بریزید و بگذارید روی حرارت و هم بزنید تا شکر توی آب حل بشه(چند جوشه بزنه کافیه)

زير شعله رو خاموش میکنیم،نمیخواهیم شیره غلیظ بشه.

گلاب رو بریزید.زعفران رو بریزید.

اگه عجله ندارید بگذارید توی یخچال تا خنک بشه و گرنه بگذارید داخل فریزر، چون میخواهیم شیره موقع ریختن روی خاگینه خنک باشه.

طرز تهيه خاگينه

حالا مي ريم سراغ تهيه خاگينه:

تخم مرغها و وانیل  رو با چنگال کمی میزنیم تا از لختگی در بیاد.

ماست رو اضافه کنید.

نكته: ماست بهتره تقریبا سفت باشه، چون اگه رقیق باشه بیشتر آرد میبره و در نتیجه خاگینه سفت میشه.من از ماست خامه ای استفاده کردم، مهم نیست از ماست خامه ای استفاده کنید فقط ماست باید شیرین باشه.

سه تا قاشق ماست ریختم البته قاشق آخری کمی شل بود.

هم بزنید تا یکدست بشه.

سه تا قاشق آرد بریزید.

بگینک پودر رو هم بریزید.

غلظت مایه باید به این شکل باشه. مثل فرنی گرم. اگه دیدید با سه قاشق به این شکل در نیومد کمی هم آرد بریزید.

مراحل تهيه خاگينه رولتي مغزدار
مراحل تهيه خاگينه رولتي مغزدار

 تابه گرد نچسب 25 سانت رو چرب کنید. از تابه کوچکتر استفاده نکنید چون خاگینه ضخیم میشه و رولتش جالب نمیشه.تابه گرم که شد (دقت کنید داغ نشه فقط گرم باشه کافیه) مایه رو یکنواخت توی تابه بریزید و در تابه رو بگذارید تا بسته بشه، کمی طلایی بشه کافیه.

طرز تهيه خاگينه رولتي مغزدار
طرز تهيه خاگينه رولتي مغزدار

 برگردونید طرف دیگش هم طلایی بشه.

طرز تهيه خاگينه
طرز تهيه خاگينه

اگه وسطش بالا اومد با چنگال سوراخ کنید تا هوای زیرش خارج بشه تا یکنواخت سرخ بشه.

طرز تهيه خاگينه رولتي مغزدار
طرز تهيه خاگينه رولتي مغزدار

حرارت رو خاموش کنید و در تابه رو بگذارید و کمی(حدودا یک ربع) استراحت بدید تا رولت نرم و انعطاف پذیر بشه تا موقع رول کردن نشکنه. بهتره روی تابه هم با کاغذ روغنی یا دستمال بپوشونید تا رولت نرم بشه

خاگينه
خاگينه

طرز تهيه مواد داخل خاگينه

 در مرحله بعد مواد داخل خاگینه  رو آماده میکنیم.

گردو رو توی زیپ لاک یا نایلون ضخیم بریزید و بکوبید تا خرد بشه، نمی خواهیم خیلی نرم بشه و باید گردوها دندان گیر باشن.

پودر گل سرخ ، پودر دارچین و پودر هل سبز رو با هم مخلوط کنید

نكته: اگه از پودر هل سفید استفاده می کنید از مقدار بیشتر استفاده کنید چون عطرش کمتره.

مخلوط ادویه ها رو روش پخش کنید و گردو رو هم یک ردیف وسطش بریزید.

مراحل تهيه خاگينه رولتي مغزدار
مراحل تهيه خاگينه رولتي مغزدار

 از یک طرف رول کنید.موازی با گردوها رول کنید.

مراحل تهيه خاگينه رولتي مغزدار
مراحل تهيه خاگينه رولتي مغزدار
مراحل تهيه خاگينه رولتي مغزدار
مراحل تهيه خاگينه رولتي مغزدار

 و با خلال دندان محکم کنید.

شیره خنک رو روی قیقاناخ بریزید.

خاگينه رولتي مغزدار
خاگينه رولتي مغزدار

از شیره با قاشق داخل خاگینه هم بریزید.

خاگينه رولتي مغزدار
خاگينه رولتي مغزدار

نكته مهم: در مورد قیقاناخ حتما باید شیره یا کرپ خنک و یکی گرم باشه، اگه هر دو گرم باشه شفته میشه و اگه سرد باشن شیره جذب خاگینه نمیشه.

 اگه عجله ندارید :

 اگه عجله ندارید و میخواهید چند ساعت بعد خاگینه رو مصرف کنید نیازی به حرارت دادن نیست، شیره رو روی خاگینه بریزید و تو این مدت چند بار از شیره روی قیقاناخ بریزید تا کم کم شیره جذب بشه و برگردونید تا طرف دیگش هم شیره رو جذب کنه. با این روش کیفیت خاگینه عالی میشه.

اگر عجله داريد:

مواقعی که عجله دارید میتونید از اين روش استفاده کنید.

شیره رو روی خاگینه بریزید و حرارت رو روشن کنید،

حرارت باید کم باشه، بالا سرش وایسید و قاشق قاشق از شیره روی خاگینه بریزید.

از شیره با قاشق داخل خاگینه هم بریزید.

بعد از چند دقیقه برگردونید تا طرف دیگش هم شیره رو بخودش بکشه.

توی ظرف سرو بگذارید و برش بزنید و از شیره بریزید و روش رو با خلال پسته، بادوم و گردو تزیین کنید.

اين هم از خاگينه رولتي مغزدار شما…

خاگينه رولتي مغزدار
خاگينه رولتي مغزدار

نوش جان …

جهت مشاهده طرز تهيه انواع دسر اينجا كليك كنيد

گردآوری و تنظیم:گروه هفت گنج

www.7ganj.ir

3 دیدگاه

  • سلام عااااالی بود مرسی ولی بهتره خاگینه رو که تزئین کردین و پیچیدین بزارین توی شیره یکم قل بخوره روی حرارت تا خوب جذب کنه شیره رو در غیر اینصورت داخلش خشک میمونه ومزه نون میده داخل خاگینه

3 دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی