در اين پست از هفت گنج، طرز تهيه ژله انار با پودر ژلاتين را براي علاقمندان گردآوري كرده ايم .با ما همراه شويد …
مواد لازم
آب انار ……………………………… 3 پيمانه
پودر ژلاتين ………………………… 3 قاشق غذاخوري
آب سرد …………………………… يك چهارم پيمانه
شكر ……………………………….. دو سوم پيمانه
روش تهیه
آب انار و شکر را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و 5 دقیقه یا تا زمانی که شکر حل شود روی حرارت ملایم قرار دهید.
مزه كنيد و ميزان شيريني را بسنجيد.
ژلاتین را در ظرفی مقاوم به گرما با آب سرد بخیسانید تا نرم شود و سپس به روش بن ماری روی حرارت بخار حل کنید.
ژلاتین را به شربت انار اضافه کرده و مخلوط کنید( باید مرتباً هم بزنید تا نسوزد) .
باید تا حدی آن را بجوشانید که دیگر هم نخورد. سپس به آن شکر اضافه کنید و بگذاريد برای 2 دقیقه بجوشد.
ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید برای یک دقیقه بماند و به یک حالت خامهای شود.
ژله ها را در ظرف مورد نظر ريخته و در يخچال قرار دهيد تا ببندد.
نكته:
با اين مقادير حدودا 3 ظرف يا قالب يك نفره ژله خواهيد داشت.
براي تهيه ژله با طعم ميوه هاي ديگر ميتوانيد به جاي آب انار ، از آب ميوه مورد نظر استفاده كنيد.
به همين سادگي شما ميتوانيد يك ژله سالم و طبيعي تهيه كنيد …
نوش جان …
پیشنهادات ما:
مشاهده مجموعه مدلهای تزیین ژله و دسر
آشنایی با خواص و مضرات ژله ، ژلاتین و پاستیل
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه