فلفل یکی از ادویههایی است که افراد میل و اشتهای زیادی به آن در اواخر زمستان فصل بهار پیدا میکند. اما خانمها همواره باید توجه داشته باشند مصرف این ادویه باعث تداخل در “هورمونها” میشود و تغییرات فراوانی به وجود میآورد.
وجود چاشنیهای متعدد مانند سیر زیاد، فلفل و سایر ادویههای کاری و تند اگر چه طعم و مزهی خوبی به غذا میدهند اما زیاده روی در آنها اثر تخریبی برای بدن دارد.
فلفل اگر چه دهها خاصیت دارد اما افراد چاق برای آنکه با فلفل، “متابوسیم” و گرمای بدنشان را بالا میبرند در مصرف آن زیاده روی میکند اما بهتر است بدانید غذاهای تند به مرور زمان باعث “تخریب کبد” و دستگاه های کبدی می شود و شرایط جسمانی بدی را برای فرد به وجود میآورد.
نتایج مطالعات نشان میدهند، مصرف ادویه ها برای خانمهای باردار باید با قاعده و از روی اصول مصرف شود و ادویههای ناگوار تاثیر مخربی بر روی بدن خانم ها میگذارند.
گردآوري: گروه هفت گنج
منبع: باشگاه خبرنگاران
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه