در اين پست از هفت گنج ، طرز تهيه يك دسر بي نظير مجلسي را براي علاقمندان آماده كرده ايم. با ما همراه شويد …
مدت زمان آمادگی : حدود 1/5 ساعت
مواد لازم:
کیک شکلاتی
مواد لازم برای موس شکلات تیره
- 1 قاشق چای خوری ( 3 گرم ) ژلاتین پودر
- 2 قاشق غذا خوری آب
- 2/1 فنجان ( 105 گرم) شیر
- 175 گرم شکلات تیره مرغوب ریز خرد شده
- 1 4/1 پیمانه ( 280 گرم) خامه زده شده
مواد لازم برای موس شکلات سفید
- 2/1 فنجان ( 105 گرم) شیر کامل
- 175 گرم شکلات سفید
- 1 قاشق چای خوری ( 3 گرم ) ژلاتین پودر
- 2 قاشق غذا خوری آب
- 4/3 فنجان ( 180 گرم ) خامه زده شده
مواد لازم برای سس شکلات
- 112 گرم شکلات تیره ، ریز خرد شده
- 2/1 فنجان ( 80 گرم )خامه
- 3 قاشق غذاخوری شربت ذرت یا عسل
- 1 قاشق غذا خوری روغن نباتی
- 1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل
طرز تهیه
اولین لایه دسر ما کیک شکلاتی هست که قبلا آموزش داده شده .
طرز تهيه كيك شكلاتي را در اينجا بخوانيد
بعد از آماده شدن ، کیک که خنک شد با استفاده از قالبهای مخصوص که به شکل لوله است کیک را قالب می زنیم و کنار می گذاریم.
مرحله 2 : تهيه موس شكلاتي تيره
برای تهیه موس شکلاتی تیره ابتدا شکلات تیره را ریز خردکرده در یک کاسه بزرگ بریزید
پودر ژلاتین را در یک ظرف کوچک با دو قاشق آب مخلوط می کنیم و 5 دقیقه به آن استراحت می دهیم
شیر را روی حرارت گذاشته و می گذاریم بجوش بیاید ، وقتی بجوش آمد آن را از روی حرارت برمی داریم و ژلاتین که سفت شده را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا در شیر حل شود
مخلوط شیر و ژلاتین را به شکلات ریز خرد شده اضافه می کنیم و آن را به مدت 2 دقیقه استراحت می دهیم تا گرمای شیر شکلاتها را ذوب کند .سپس با همزن خوب هم می زنیم تا یک دست شود و اجازه می دهیم در دمای اتاق خنک شود
در این فاصله خامه را خوب با 1 قاشق شکر هم می زنیم تا سفت شود و به آرامی با حرکت دورانی خامه و شکلات را با هم مخلوط می کنیم تا یک دست شود
موس شکلاتی تیره را داخل قالبی که کف آن را از قبل کیک شکلاتی قرار داده ایم می ریزیم تقریبا یک سوم قالب را پر کند
مرحله 2 : تهيه موس شكلاتي سفيد
روش تهیه موس شکلاتی سفید به ترتیب موس شکلاتی تیره است با این تفاوت که به جای شکلات تیره از شکلات سفید استفاده می کنیم و بعد از اضافه کردن خامه آن را داخل قالب روی موس شکلاتی می ریزیم و به انداره چند میل بالای قالب را خالی می گذاریم برای ریختن سس شکلات
مرحله 2 : تهيه سس شكلات
برای تهیه سس شکلات ابتدا خامه ، شربت ذرت یا عسل و روغن را در با هم مخلوط کنید و روی حرارت قراردهید تا بجوش بیاید بعد شکلاتهای خرد شده را اضافه کنید ودر انتها عصاره وانیل را اضافه می کنیم ، با همزن هم بزنید تا شکلات ها کاملا حل شود. کمی که از خنک شد آن داخل قالب می ریزیم . قالب ها به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا سفت شوند
نكات:
برای تزئین روی دسر ابتدا شکلات را به روش بن ماری ذوب می کنیم . شیرین گندمک ها را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم ، سپس آن را روی کاغد روغنی قرار می دهیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا سفت شود
برای خارج کردن آن ها از قالب، ابتدا قالب ها را در بین دو دست نگهدارید و آن را بچرخانید تا با گرمای دست شما موس از قالب جدا شود .سپس با یک فشار به آرامی از انتهای قالب موس را خارج کنید.
روی آنها را با شیرین گندمک شکلاتی يا براده هاي شكلاتي تزئین می کنیم و مقداری از سس شکلات را گرم می کنیم و داخل ظرفی که می خواهیم موس ها را سرو کنیم می ریزیم و موس را روي آن مي گذاريم.
توجه:
اگر به قالب هاي مورد نظر دسترسي نداريد از يك قالب گرد بزرگ استفاده كنيد و موقع سرو برش بزنيد.
اگر مي خواهيد طيف رنگي بيشتري داشته باشيد ، ميتوانيد مرحله تهيه موس تيره را با مقدار شكلاتهاي كمتري انجام دهيد تا به رنگ قهوه اي در طيف مختلف دست يابيد.
نوش جان…
پيشنهاد ما:
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه