مصرف پیتزا همیشه در رژیم غذایی سالم نکوهش شده اما دانشمندان به تازگی دریافتهاند در این غذا یک مادهی خوراکی ارزشمند برای سلامتی وجود دارد
دانشمندان به تازگی پی بردهاند که یکی از چاشنیهای متداول که در تهیهی پیتزا مورد استفاده قرار میگیرد میتواند به عنوان یک “مکمل دارویی” برای رفع مشکلات گوارشی در فصل زمستان به کار رود.
گفتنی است، این چاشنی که “پونهی کوهی” است دارای یک مادهی شیمیایی به نام “کارواکرول” است که میتواند در مقابل نوروز ویروسها بسیار موثر باشد.
بررسیها نشان میدهند، نوروز ویروسها یکی از شایعترین مسمومیتهای منتقل شده از طریق غذا به انسان است و به ویژه درمحیطهای شلوغ قابلیت سرایت بالایی دارد.
دانشندان خوردن پیتزا به دلیل دارا بودن این مادهی “ضد عفونی کنندهی دستگاه گوارش” را به میزان کم توصیه می کنند و برای سلامت پیتزا توصیه میکنند افراد از پیتزاهای خانگی و بدون “سوسیس و کالباس” استفاده نمایند.
منبع: باشگاه خبرنگاران
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه