در ادامه طرز تهيه انواع ژله و دسر مجلسي در 7 گنج ، امروز طرز تهيه کرم ژله پرتقال را براي علاقمندان تهيه كرده ايم. با ما همراه شويد…
موادلازم:
زرده تخم مرغ…………………………۳عدد
ژلاتين ……………………………….. 5 ورق
آب …………………………………… نيم پيمانه
آب پرتقال …………………………….. يك پيمانه
شکر…………………………………..3 چهارم پیمانه
پوست پرتقال رنده شده……………..۱قاشق مرباخوري
سفیده تخم مرغ ……………………..۲ عدد
خامه شیرین شده ………………….۱ پیمانه
ژله پرتقال ……………………………. يك بسته
طرز تهیه :
ابتدا يك بسته پودر ژله آماده را به روش معمول تهيه كرده و به اندازه دلخواه در قالب ميريزيم و در يخچال ميگذاريم تا ببندد.
سپس كرم ژله را تهيه ميكنيم.
براي اين كار زرده تخم مرغ، شکر و پوست پرتقال رنده شده را با همزن می زنیم تا سفید و کش دار گردد .
پودر ژلاتین را با نيم پيمانه آب روی حرارت قرار می دهیم تا ذرات آن آب شود .
وقتي ژلاتين ذوب شد آب پرتقال را هم اضافه كرده و به تدریج به زرده ها می افزاییم و با هم زن مخلوط می کنیم .
سپس مواد را در يخچال ميگذاريم تا نیم بند شود .
سفیده ها را می زنیم تا فرم بگیرند
سپس خامه و سفیده ها را مخلوط می کنیم و مخلوط زرده ها و آب پرتقال را افزوده با هم زن برقی می زنیم.
وقتي ژله پرتقال ما بست ، ژله کرم را ریخته و لایه لایه مواد را ریخته به مدت ۵تا ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا ببندد .
میتوانیم بین ژله و کرم پرتقال از کرم ساده هم استفاده کنیم.
نوش جان…
پيشنهاد ما:
مشاهده طرز تهيه انواع دسر و ژله مجلسي
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه