در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه ساندویچ مرغ با سس پستو را براي علاقمندان تهيه كرده ايم. اين ساندویچ بسيار خوشمزه و مقوي بوده و یکی از سریعترین وعده های غذایی است. با ما همراه شويد...
در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه ساندویچ مرغ با سس پستو را براي علاقمندان تهيه كرده ايم. اين ساندویچ بسيار خوشمزه و مقوي و در عين حال يك غذاي سالم بوده و یکی از سریعترین وعده های غذایی است. با ما همراه شويد…
مواد لازم براي تهيه ساندويچ:
سینه مرغ خرد شده………………….2 فنجان
ماست ………………………………..1/4 فنجان
پنیر موتزارلا…………………………….200 گرم
مواد لازم سس پستو :
برگ ریحان تازه………………………1 فنجان
سیر …………………………………3 حبه
گردو………………………………….3 قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان رنده شده……………..1/3 فنجان
نمک و فلفل سیاه…………………. به ميزان لازم
روغن زیتون ………………………….1/3 فنجان
روش تهیه سس پستو :
اول لازم است به اين نكته اشاره كنم كه براي تهيه سس پستو در اصل به دانه كاج نياز داريم ولي چون در ايران اين دانه چندان موجود نيست و به سختي گير مي آيد به جاي آن گردو را جايگزين كرده ايم . گردو جايگزين بسيار مناسبي براي دانه كاج بوده و در مزه سس تغييري به وجود نمي آورد.
برای تهیه سس پستو، ریحان، سیر، گردو و پارمسان را در همزن ریخته و خوب مخلوط کنید ، سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
حال روغن زیتون را آرام آرام به مواد اضافه و مجدداً هم بزنید .سس را کنار بگذارید تا بقیه مواد را درست کنید.
در یک کاسه بزرگ، مرغ، 1/2 فنجان سس پستو ، ماست ، نمک و فلفل را ریخته و هم بزنید.
حال مواد را در یک نان ساندویچی قرار داده و روی آن را مقداری سس پستو و گوجه و چند تکه پنیر بگذارید. می توانید مقداری سبزی نیز به ساندویچتان اضافه کنید.
نوش جان…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه