در اين پست از 7 گنج ، شما عزيزان را با طرز تهيه قارچ سوخاري به سه روش مختلف آشنا ميكنيم. بنا به ذائقه خود ميتوانيد يك روش را انتخاب كنيد .با ما همراه شويد…
روش اول: طرز تهيه قارچ سوخاري بدون تخم مرغ
مواد لازم :
- قارچ ………………………………….نیم کیلو
- سیر ریز شده…………………………دو حبه
- پیاز متوسط ریز شده …………………یک عدد
- آرد ……………………………………یک و نیم فنجان
- آرد ذرت ………………………………یک قاشق سوپ خوری
- آب ……………………………………یک و نیم فنجان
- نمک ………………………………….نصف قاشق چای خوری
- فلفل ………………………………….یک پر
- پودر کاری …………………………….نصف قاشق چای خوری
- بکین پودر …………………………….نصف قاشق چای خوری
- روغن گیاهی…………………………به ميزان لازم
- لیمو و جعفری ……………………….برای تزئین
طرز تهیه :
آرد ، آرد ذرت ، نمک ، فلفل ، بکین پودر و پودر کاری را با هم مخلوط کنید .
آب را به این مخلوط افزوده و خوب هم بزنید و سپس به مدت ده دقیقه آن را کنار بگذارید .
سپس سیر و پیاز را نیز به مخلوط اضافه کرده و بعد از آن قارچ ها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچ ها کاملا با خمیر پوشانده شوند .
در همان حال ، روغن را داخل ماهیتابه داغ کنید .
قارچ ها را درون ماهیتابه بریزید و آن را حدود پنج دقیقه سرخ کنید تا طلایی – قهوه ای شوند .
قبل از سرو کردن ، قارچها را روی دستمال قرار دهید تا روغن آن خارج شود سپس آن ها را با لیمو و جعفری خرد شده سرو کنید .
روش دوم: طرز تهيه قارچ سوخاري با تخم مرغ
مواد لازم:
- قارچ………………………….. یک کیلوگرم
- نمک…………………………..نیم قاشق چای خوری
- تخم مرغ………………………یک عدد
- شیر…………………………..یک قاشق غذاخوری
- آرد سوخاری…………………..نیم پیمانه- الک شده با ادویه معطر
طرز تهيه:
قارچ ها را به خوبی شسته و می گذاریم خشک شوند .
تخم مرغ را به آرامی زده و شیر و نمک را به آن افزوده و بهم می زنیم.
قارچ ها را در مخلوط شیر و تخم مرغ می گذاریم و بعد از غلطاندن در آرد سوخاری در روغن زیتون داغ شده در ماهیتابه سرخ می کنیم تا رنگ آن ها قهوه ای شود.
قارچ ها را داغ سرو کنید.
این پیش غذارا میتوانید با سس تارتار سرو کنید.
روش سوم: قارچ سوخاري با پنير پيتزا
مواد لازم:
- قارچ………………………….. یک کیلوگرم
- آرد ذرت ………………………. به ميزان لازم
- نمک…………………………..نیم قاشق چای خوری
- تخم مرغ………………………یک عدد
- شیر…………………………..یک قاشق غذاخوری
- پودر سير…………………….نصف قاشق چايخوري
- آرد سوخاري………………….نیم پیمانه- الک شده
- پنير پيتزا……………………….نيم پيمانه
طرز تهيه:
در صورت تمايل ميتوانيد از پنيز پيتزا هم استفاده كنيد
به اين صورت كه به قارچ ها نمك زده و در آرد مي غلتانيم.
تخم مرغ ها را با نمك و فلفل و پودر سیر مي زنيم.
سپس قارچ ها را در مايه ي تخم مرغ فرو مي كنيم.
آرد سوخاري را با پنير پيتزا مخلوط مي كنيم.
بعد قارچ ها را در آرد سوخاري و پنير مي غلتانيم و كمي فشار مي دهيم تا آرد سوخاري و پنير را به خود بگيرد.
روغن را در يك ظرف نسبتاً گود ريخته و روي حرارت داغ مي كنيم.
قارچ ها را يكي پس از ديگري در روغن داغ سرخ مي کنيم، طوري كه ترد شود.
فقط دقت کنيد که قارچ ها نسوزند.
نكات مهم:
- میتوانید برای پف کردن قارچ ها به مخلوط شیر و تخم مرغ مقداری ماء شعیر اضافه نمایید
- همچنین برای زیباتر شدن و طعم دارتر شدن قارچ ها میتوانید بعد از بیرون آوردن قارچ ها از مخلوط شیر و تخم مرغ آنها را درون آرد سوخاری قرار دهید و سپس در ماهیتابه سرخ نمایید.
- دقت کنيد که قارچ ها نسوزند.
- اگه ظرفتون جا داشت میتونید چند تا قارچ و با هم بچینید .
- فقط روغن داغ باشه و بعد حرارت زیر قارچها کم .
- برای سرخ کردن قارچها از سرخ کن استفاده نکنید
نوش جان….
گردآوري و تنظيم: گروه 7 گنج
اختصاصي 7 گنج
www.7ganj.ir
*** كپي برداري تنها در صورت لينك فعال به اين صفحه مجاز است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه