مواد اولیه :
تخم مرغ (در دمای اتاق) 2 عدد |
خرده شکلات (کم شیرین) 1 فنجان |
عصاره وانیل نصف قاشق چایخوری |
شکر دانه ای 1 و نیم فنجان – 300 گرم |
کره (بدون نمک، در دمای اتاق)16 قاشق سوپخوری – 226 گرم |
نمک نصف قاشق چایخوری |
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری |
کرم تارتار 2 قاشق چایخوری |
آرد 2 و نیم فنجان – 350 گرم |
پودر کاکائو (شیرین نشده) نصف فنجان – 40 گرم |
مواد رویه :
شکر دانه ای 1/4 فنجان – 50 گرم |
دارچین (آسیاب شده) 1 و نیم قاشق سوپخوری |
طرز تهیه:
خمیر را درست کنید:
آرد، پودر کاکائو، کرم تارتار، جوش شیرین و نمک را با هم الک کنید و هم بزنید و کنار بگذارید.
در یک کاسه ی بزرگ، با استفاده از یک همزن دستی با سرعت متوسط کره، شکر و وانیل را 3 تا 4 دقیقه با هم بزنید تا سبک و پفکی شوند. سرعت همزن را کم کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام خواب بزنید.
کف و دیواره های ظرف را بتراشید سپس مخلوط آرد را در سه مرحله اضافه کنید و مخلوط کنید تا حل بشود.
خرده شکلات ها را اضافه کنید و هم بزنید. روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و حداقل 30 دقیقه و حداکثر سه روز در یخچال خنک کنید.
رویه را درست کنید:
در یک کاسه ی کوچک، شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید.
شیرینی ها را در فر بپزید:
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) از قبل داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید یا از دو توری سیلیکونی آشپزی استفاده کنید.
6. مقداری به اندازه ی یک قاشق سوپخوری پر از خمیر شیرینی را به شکل توپ در بیاورید. در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و به فاصله ی 5 سانتی متر از هم داخل سینی فر بچینید. یک ملاقه ی شیرینی پزی متوسط در اینجا استفاده ی مناسبی دارد.
شیرینی ها را 8 تا 10 دقیقه تا زمانی که کمی پف کنند و روی آن گرفته باشد در فر بپزید. 5 دقیقه در سینی فر خنک کنید سپس روی یک توری خنک کننده قرار دهید تا کاملاً سرد شوند. پف شیرینی ها وقتی سرد می شوند کمی فروکش می کند.
نگهداری شیرینی:
شیرینی پخته و خنک شده اگر در ظرف محفوظ از هوا نگهداری شود 2 تا 3 روز در دمای اتاق می ماند. علاوه بر این به خاطر داشته باشید که می توانید این خمیر شیرینی را فریز کنید. کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، خمیر را به شکل توپ های یک اندازه در بیاورید و در سینی بچینید. اینجا اشکالی ندارد اگر به هم نزدیک باشند. سپس 30 دقیقه داخل فریزر بگذارید تا سفت شوند. توپ های یخ زده را داخل یک ظرف محفوظ از هوا یا کیسه ی پلاستیکی بگذارید و در فریزر قرار دهید.
نکته:
ما از نمک کوشر (نمک حلال) استفاده می کنیم. اگر این نوع نمک را ندارید، این نکته را به خاطر داشته باشید: 1 قاشق چایخوری نمک دریایی یا نمک طعام = 1 و 1/4 قاشق چایخوری نمک کوشر
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه