خواص مواد غذايي سلامت سلامت جسمي

تاثير چشمگير کاکائو بر بهبود حافظه و پيشگيري از آلزايمر

دانشمندان معتقدند که فلاوانوئید، یک آنتی اکسیدان در کاکائو، می تواند در دهه شصت حافظه را بهبود بخشد و حافظه آنها مثل زمان 30 یا 40 سالگی می شود...
تقویم فارسی اندروید
دانشمندان معتقدند که فلاوانوئید، یک آنتی اکسیدان در کاکائو، می تواند در دهه شصت حافظه را بهبود بخشد و حافظه آنها مثل زمان 30 یا 40 سالگی می شود.
 بر اساس یک مطالعه جدید کاکائو می تواند از دست دادن حافظه ناشی از افزایش سن  کمک کند. مطالعه  مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا در نیویورک نشان می دهد که ازدست دادن حافظه، یک مشکل شایع در افراد مسن، است که باعث می شود حتی اسم های ساده مانند نام  بستگان و یا جایی که کلید خود را گذاشتند بیاد نیاورند که می توان با تغییر غذا خوردن  درمان شوند.

این مطالعه شامل 37 داوطلب بین 50 و 69 سال سن، و به دو گروه تقسیم شده است. یک گروه نوشیدنی های روزانه (900 میلی گرم  فلاوانوئید  نوشیدند، و از سوی دیگر تنها 10 میلی گرم  فلاوانوئید  در طول روز نوشید. پس از سه ماه، در گروه که  فلاوانوئید زیاد تر نوشیده بودند  نشانه هایی از سرعت و وضوح  الگوهای بصری نشان داد. اسکن قبل و بعد از تست نشان داد که خون بیشتری به این منطقه از هیپوکامپ، که  سلول های تازه مغز تولید شده وجود دارد.

“شرکت کننده ای که در دهه 60 است، پس از سه ماه  حافظه های معمولی  مثل شخص 30 یا 40 ساله دارداین تحقیق در مجله آنلاین طبیعت علوم اعصاب منتشر شده،  پژوهش نشان می دهد که  علاوه بر این کاکائو برای قلب و  عروق فواید زیادی دارد. با این حال، کارشناسان می گویند که این بدان معنا نیست که مردم باید  بیشتر شکلات  بخورند، چرا که محصول که در این آزمایش مورد استفاده قرار گرفت یک نوشیدنی ساخته شده از دانه های کاکائو بود.

گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج

www.7ganj.ir

منبع: دكتر سلام

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی