در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه سس كارامل به 2 روش مختلف را به علاقمندان آموزش ميدهيم. سس کارامل را میتوانید در بستنیها، کیکها، بیسکویتها و ... استفاده کنید. با ما همراه شويد...
در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه سس كارامل به 2 روش مختلف را به علاقمندان آموزش ميدهيم. سس کارامل را میتوانید در بستنیها، کیکها، بیسکویتها و … استفاده کنید. با ما همراه شويد…
روش اول
آماده سازی: 15 دقیقه
مواد اولیه :
شکر قهوه ای | 300 گرم |
خامه پر چرب زده شده | 350 گرم |
کره | 6 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه:
شکر، خامه و کره را داخل یک ماهیتابه متوسط روی حرارت متوسط قرار دهید و آنها را به جوش آورید و آنها را به مدت 10 دقیقه هم بزنید تا اینکه سس کارامل غلیظ شود.
نکته:
از این مقدار مواد اولیه حدوداً 1.5 فنجان سس به دست میآید.
روش دوم
زمان آماده سازی: 10 دقیقه
مواد اولیه :
شکر | یک فنجان (210 گرم) |
خامه پر چرب زده شده | 1/2 فنجان (120 میلیلیتر) |
کره | 6 قاشق غذاخوری (85 گرم) |
طرز تهیه
مرحله 1
در یک ظرف شکر را ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم تا شکر شروع به ذوب شدن نماید
مرحله 2
ظرف را روی حرارت میچرخانیم تا شکر ذوبشده به رنگ کهربایی تیره شود
مرحله 3
بلافاصله کره را به تابه اضافه کنید
مرحله 4
هنگامی که کره ذوبشده شعله را خاموش کرده و خامه را اضافه میکنیم با همزن مخلوط میکنیم تا کارامل صاف و یکدست شود
مرحله 5
اجازه دهید که سرد شود بعد آن را داخل شیشه بریزید
نكته: سس کارامل را در دمای اتاق به مدت 2 روز میتوانید آن را نگهدارید و در یخچال تا 2 هفته.
پيشنهاد ما:
مشاهده انواع دسر مجلسي شيك و ساده
گردآوري و تنظيم: گروه 7 گنج
www.7ganj.ir
منبع: وبسوار
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه