مواد اولیه : برای 8 نفر
آرد 2پیمانه |
شکر 2قاشق غذاخوری |
بیکینگ پودر 3قاشق چایخوری |
نمک 1قاشق چایخوری |
خامه 3چهارم پیمانه+میزان لازم برای تزیین |
کره 1پیمانه (خرد شده) |
مرغ دو قطعه (سینه) |
پیازچه 1سوم پیمانه |
پنیر چدار 1پیمانه |
طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 240درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
آرد ،نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود.
کره را برش داده و به مواد خشک اضافه کنید و با دست خود آن را هم بزنید تا کره و آرد مخلوط شوند.شکر را نیز به مواد بیفزایید و هم یزنید.
نیازی نیست تکه های کره آب شوند.فقط مخلوط کردن کافیست.
مرغ (یا ژامبون مرغ)را به صورت نوارهای باریک ببرید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا له شود.سپس آن را مقداری کره سرخ کنید و نمک و فلفل زده و به صورت ریز خرد کنید.پیازچه را نیز ریز خرد کنید.
حال مرغ و پیازچه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
پنیر را رنده زده و به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.حال خامه را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در صورت نیاز خامه بیشتری را به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند.
داخل ظرف فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیر را روی آن بریزید خمیر را با چاقو به چند قسمت تقسیم کرده و روی همه قسمتها کمی خامه بزنید.
حال کیک را به مدت 20تا 30دقیقه داخل فر بپزید.
نکات مهم :
- ممکن است کیک شما تا 2یا 3برابر میزان مطرح شده خامه نیاز داشته باشد.
- اگر تمايل به استفاده از خامه نداريد ميتوانيد آنرا حذف كنيد و يا اينكه از ماست،دوغ یا خامه ترشو حتي آب مرغ غلیظ استفاده كنيد ولي پيشنهاد ما همان خامه است.
- در صورت تمایل به مرغ بعد از سرخ شدن کمی زعفران هم بزنید.
- این کیک را با گوشت و يا ژامبون هم میتوان پخت.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه