آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه كيك مرغ و پنير ، بسيار مقوي و خوشمزه + نكات مهم

در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه كيك مرغ و پنير را به علاقمندان آموزش ميدهيم. اين غذا بسيار زيبا و مقوي است و به علت ظاهر فوق العاده زيبا و طعم عالي گزينه خوبي براي كودكان است. با ما همراه شويد...
تقویم فارسی اندروید
در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه كيك مرغ و پنير را به علاقمندان آموزش ميدهيم. اين غذا بسيار زيبا و مقوي است و به علت ظاهر فوق العاده زيبا و طعم عالي گزينه خوبي براي كودكان و افراد بد غذا است. با ما همراه شويد…
 chiken cake-7ganj.ir
زمان آماده سازي: 1 ساعت
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه : برای نفر

آرد                                        2پیمانه
شکر                                     2قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر                             3قاشق چایخوری
نمک                                     1قاشق چایخوری
خامه                                    3چهارم پیمانه+میزان لازم برای تزیین
کره                                      1پیمانه (خرد شده)
مرغ                                      دو قطعه (سینه)
پیازچه                                  1سوم پیمانه
پنیر چدار                               1پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا فر را با دمای 240درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
آرد ،نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود.

 

17821

 
کره را برش داده و به مواد خشک اضافه کنید و با دست خود آن را هم بزنید تا کره و آرد مخلوط شوند.شکر را نیز به مواد بیفزایید و هم یزنید.
نیازی نیست تکه های کره آب شوند.فقط مخلوط کردن کافیست.

 

chiken cake-7ganj (3)

 

مرغ (یا ژامبون مرغ)را به صورت نوارهای باریک ببرید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا له شود.سپس آن را مقداری کره سرخ کنید و نمک و فلفل زده و به صورت ریز خرد کنید.پیازچه را نیز ریز خرد کنید.

حال مرغ و پیازچه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

پنیر را رنده زده و به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.حال خامه را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در صورت نیاز خامه بیشتری را به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند.

 

كيك مرغ پنيري

 

chiken cake-7ganj (6)

داخل ظرف فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیر را روی آن بریزید خمیر را با چاقو به چند قسمت تقسیم کرده و روی همه قسمتها کمی خامه بزنید.

 

17829

 حال کیک را به مدت 20تا 30دقیقه داخل فر بپزید.

17836

نکات مهم :

  • ممکن است کیک شما تا 2یا 3برابر میزان مطرح شده خامه نیاز داشته باشد.
  • اگر تمايل به استفاده از خامه نداريد ميتوانيد آنرا حذف كنيد و يا اينكه از ماست،دوغ یا خامه ترشو حتي آب مرغ غلیظ استفاده كنيد ولي پيشنهاد ما همان خامه است.
  • در صورت تمایل به مرغ بعد از سرخ شدن کمی زعفران هم بزنید.
  • این کیک را با گوشت و يا ژامبون هم میتوان پخت.
نوش جان…

گردآوري و تنظيم: گروه 7 گنج

www.7ganj.ir

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی