در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه مرغ بريان مخصوص مجلسي بدون نياز به فر را آموزش ميدهيم. با ما همراه شويد...
در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه مرغ بريان مخصوص مجلسي بدون نياز به فر را آموزش ميدهيم. با ما همراه شويد…
زمان آماده سازي : 8 ساعت
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 10 ساعت
مواد اولیه :برای 6 نفر
مرغ……………………………………………1عدد (متوسط) |
نمک…………………………………………..به میزان لازم |
کره……………………………………………به میزان لازم |
زعفران………………………………………..به میزان لازم |
آبلیمو…………………………………………4تا5قاشق غذاخوری |
پیاز…………………………………………..1عدد |
فلفل دلمه ای……………………………….1عدد |
پودر سیر…………………………………….2قاشق مرباخوری |
سیب زمینی…………………………………به میزان لازم |
پوره گوجه فرنگی…………………………….نصف لیوان |
طرز تهیه:
در ابتدا مرغ را کاملا بشویید اما پوست آن را جدا نکنید.تمام سطح مرغ را با دست و دلبازی کامل کره بزنید حتی قسمت های داخل مرغ.
زعفران دمکرده،آبلیمو،نمک،فلفل و سایر ادویه دلخواه را با هم مخلوط کرده و با قلمو به همه قسمتهای مرغ بزنید تا کاملا مزه دار شود.
پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کرده و داخل شکم مرغ قرار میدهیم و آن را داخل ظرف دربسته به مدت 8تا10ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
قابلمه ای رو در نظر میگیریم و کف آن را با فویل میپوشانیم.روی فویل مقدار زیادی نمک میریزیم و روی نمک رو صاف میکنیم.
مرغ رو از یخچال خارج کرده و مواد داخل شکم رو خارج میکنیم.پاهای مرغ را با نخ به یکدیگر میبندیم و بعد داخل فویل میپیچیم.چند عدد سیب زمینی را هم خوب میشوییم و با پوست داخل فویل میپیچیم و بعد آنها را روی نمک قرار داده و باز هم مقدار زیادی نمک روی آنها میریزیم.
روی ظرف دمکنی قرار داده و 15دقیقه با حرارت بالا وبعد به مدت یک و نیم تا 2 ساعت با حرارت متوسط میپزیم.
بعد از پخت فویل رو برمیداریم .مقداری کره آب شده و زعفران دمکرده و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و روی مرغ میمالیم و بعد از یک ربع تا ۲۰دقیقه از روی حرارت برمیداریم.
مواد داخل شکم مرغ که قبلا خارج کردیم سرخ میکنیم و با مقداری زعفران،آبلیمو،کره و پوره گوجه فرنگی مخلوط میکنیم و به عنوان سس روی مرغ میریزیم.
طرز تهيه مرغ بريان مخصوص بدون فر ( در قابلمه ) + نكات مهم/ www.7ganj.ir
نکات:
در صورت تمایل روی مرغ مقداری آویشن بریزید و بعد داخل فویل بپیچید.
میتوانید از مقداری پودر سیر و موسیر و برگ بو هم داخل شکم مرغ استفاده کنید تا خوشمزه تر شود.
بهتره که همیشه مرغ را با پوست طبخ کنید پوست مرغ بع صورت یه عایق روى گوشت رو میگیره که باعث میشه مرغتون بهتر از درون پخته شه و مهمتر اینکه گوشت خشک نمیشه
نوش جان…
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه