سبك زندگي سفره آرايي و تزيين غذا

آموزش 2 مدل تزیین هندوانه ساده و زيبا ، مخصوص شب يلدا

در اين پست از 7 گنج ، 2 مدل تزيين هندوانه براي شب يلدا را براي علاقمندان آموزش ميدهيم .اين مدلها بسيار ساده و در عين حال فوق العاده زيبا و فانتزي بوده و جلوه بخش سفره شب يلداي شما عزيزان خواهد بود. با ما همراه شويد...
تقویم فارسی اندروید

در اين پست از 7 گنج ، 2 مدل تزيين هندوانه براي شب يلدا را براي علاقمندان آموزش ميدهيم  .اين مدلها بسيار ساده و در عين حال فوق العاده زيبا و فانتزي بوده و جلوه بخش سفره شب يلداي شما عزيزان خواهد بود. با ما همراه شويد…

آموزش تزيين هندوانه به شكل نهنگ

تزيين هندوانه

روش كار:

یک برش نازک از کف هندوانه ببرید تا پایه هندوانه صاف و محکم شود.

طرح نهنگ را همانطور که در تصویر می بینید روی هندوانه بکشید.

با یک چاقو لبه های تزئینی کناری و دم و سر نهنگ را برش دهید. پوست را کاملاً ببرید.

قسمت بالایی پوست را در بیاورید. می توانید آن را تکه تکه جدا کنید تا راحت تر باشد.

گوشت داخل هندوانه را به آرامي جدا كرده و كنار بگذاريد.

نقش دهان و چشم ها را بتراشید و فقط قسمت سبز رنگ (پوست خارجي هندوانه) را ببرید.

یک سوراخ کوچک و عمیق روی سر نهنگ درست کنید و در آن گل خشک قرار دهید.

پوسته را خالی کنید.

گوشت هندوانه را داخل پوست بريزيد

 آموزش 2 مدل تزيين هندوانه ساده و زيبا ، مخصوص شب يلدا / www.7ganj.ir

تزيين هندوانه به شكل پنگوئن

تزيين هندوانه به شكل پنگوئن

روش كار:

1. هندوانه را زیر آب سرد بشویید و با دستمال خشک کنید.
2. هندوانه را از پهلو روی یک تخته قرار دهید و انتهای آن را به اندازه ی 1 سانتی متر برش دهید. به این شکل هندوانه صاف می ایستد.
3. هنداونه را روی پایه ای که درست کردید صاف نگه دارید. با یک ماژیک یک طرح ساده ی بدن پنگوئن و سر و بال های آن را بکشید.

 

آموزش تزيين هندوانه

 

 

4. به فاصله ی 3/1 طول هنداونه را از پایین اندازه بگیرید. یک خط دور قسمت پشتی بکشید. مواظب باشید وارد شکل پنگوئن نشوید. این قسمت کاسه ی میوه ی شما خواهد بود.
5. با چاقوی مورد نظر خودتان با دقت دور خطوطی را که کشیده اید برش دهید به صورتی که فقط پنگوئن و کاسه به هنداونه متصل بمانند.
6. هندوانه را با اسکوپ یا قاشق گرد کنید و خالی کنید. آن را کنار بگذارید تا بعداً کاسه را با آن پر کنید.
7. با یک پوست کن سبزیجات پوست سبز هندوانه را در قسمت های مورد نظر بتراشید تا قسمت سفید بیرون بیفتد و بتوانید به صورت و شکم و گونه ها جزئیات بیشتری اضافه کنید.
8. با تکه های هندوانه پاپیون، منقار و پا درست کنید. منقار و پاپیون و 2 بلوبری را به شکل چشم با خلال دندان یا سوزن ته گرد کار بگذارید.
9. کاسه را با هنداونه ی برش داده شده پر کنید. روی یک دیس قرار دهید و زیر هندوانه ژله ی آبی رنگ بریزید. پاها را هم با خلال دندان بچسبانید.

به همين سادگي…

نوش جان…

گردآوري شده توسط گروه 7 گنج

www.7ganj.ir

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی