سبك زندگي موفقيت در زندگي

مهمترين عواملي كه باعث ميشوند در كار خود شکست بخوريد

آیا به تمام اهداف و خواسته‌هایتان در زندگی رسیده‌اید؟ اگر جواب شما نه است، شاید وضعیت پیش آمده به دلیل عوامل پنهانی ست که شما را نسبت به دیگران عقب نگه داشته و از شما انسانی ضعیف و شکست خورده ساخته است...
تقویم فارسی اندروید

آیا به تمام اهداف و خواسته‌هایتان در زندگی رسیده‌اید؟ اگر جواب شما نه است، شاید وضعیت پیش آمده به دلیل عوامل پنهانی ست که شما را نسبت به دیگران عقب نگه داشته و از شما انسانی ضعیف و شکست خورده ساخته است.

علل شكست

شاید در طول زندگی هرگز متوجه این عوامل نشوید زیرا ناخودآگاه و از سر عادت به زندگی ادامه می‌دهید. اغلب اوقات هم همین عوامل کمتر شناخته شده هستند که مانع از رسیدن ما به اهداف و شرایط آرمانی‌مان می‌شود. ادامه‌ی مقاله را مطالعه کنید و در قسمت نظرات بگویید آیا عوامل زیر در شکست‌های موقتی شما نقش داشته‌اند یا اینکه با اعتماد به نفس کامل و هوشیاری تمام به موقع توانسته‌اید آن‌ها را شناسایی و از سر راه خود حذف کنید؟

۱-عدم سنجش موفقیت

اگر کاری را که انجام می‌دهید به موقع و در بازه‌های زمانی مشخص نسنجید، چطور می خواهید بفهمید که آیا موفق شده‌اید یا خیر؟ باید از تمام ابزارهای موجود برای ثبت و بررسی میزان فروش، هزینه‌ها و جنبه‌های دیگر کسب‌وکار خود استفاده کنید. با ثبت و پیگیری مداوم، بعد از مدتی متوجه خواهید شد که عملکردتان در کدام زمینه‌ها خوب و در کدام بخش‌ها نیاز به بازبینی و اصلاح روند کنونی دارید. هر چقدر بیشتر بر روی کارهای خود نظارت و کنترل داشته باشید، آسان‌تر می‌توانید بگویید که آیا به موفقیت رسیده‌اید یا نه؟

۲-ترس از شکست

هر انسانی در نقطه‌ای از دوران زندگی‌اش شکست خواهد خورد و هر چه زودتر به این جمله عادت کنید و آن را باور کنید بهتر است زیرا دیگر از شکست‌های موقتی ترسی به دل راه نخواهید داد. در واقع می‌توانیم از شکست‌هایمان درس‌های زیادی بیاموزیم و همین درس‌های و نکات ارزشمند به ما کمک می‌کنند تا در نوبت بعد کارهای خود را درست و مرتب انجام دهیم. این همان شاه کلید موفقیت است. اگر از اشتباهات خود درس نگیرید و از این آموخته‌ها به نفع خود استفاده نکنید، از رسیدن به موفقیت واقعی دور خواهید شد. از شکست خوردن نترسید و از اینکه اجازه دهید شکست‌هایتان درس‌های ارزشمندی به شما بیاموزند هرگز ترسی به دل راه ندهید.

مهمترين عللي كه باعث ميشوند در كار خود شكست بخوريد / www.7ganj.ir

۳-تفکر منفی

آیا می‌دانید تقریباً چهار پنجم چیزهایی که به آن‌ها فکر می‌کنید منفی ست؟ حدوداً ۵۰۰۰۰ فکر در هر روز وارد ذهن ما می‌شود، بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که جریانی از تفکرات منفی به صورت مداوم در ذهن ما در حال حرکت است. نکته‌ی کلیدی این است که این افکار منفی را شناسایی و آن‌ها را به افکاری مثبت و سازنده تبدیل کنیم. یکی از راه‌هایی که مدرسان بزرگ موفقیت نیز آن را توصیه می‌کنند پوشیدن یک کش لاستیکی دور مچ دست برای مدت یک ماه است. هر زمان که متوجه شدید دارید به چیزهای منفی و مخرب فکر می‌کنید این کش را محکم بکشید و ضربه‌ای به مچ دست خود بزنید. این عمل ساده شناسایی افکار منفی و تصحیح آن‌ها را برای شما ساده‌تر خواهد کرد.

۴-خود انتقادی و تردید نسبت به توانایی‌ها و استعدادها

اگر همیشه از خودتان انتقاد می‌کنید و به توانایی‌ها و استعدادهایتان شک دارید موفق نخواهید شد زیرا با این کار اعلام می‌کنید که از اعتماد به نفس کافی برای گذر از موانع و رسیدن به اهداف برخوردار نیستید. هرگز به خودتان نگویید که در کاری خوب نیستید زیرا بعد از مدتی این گفته‌ها تبدیل به باور و واقعیت زندگی‌تان می‌شود. اگر خودتان را باور نداشته باشید هیچ‌گاه نمی‌توانید به موفقیتی که لایق آن هستید برسید. علاوه بر عقب نگه نداشتن خودتان سعی کنید با روحیه دادن و ایجاد بازخوردهای مثبت ، به دیگران نیز برای رسیدن به خواسته‌هایشان کمک کنید. سعی کنید از منفی‌بافی و منفی بودن نسبت به خود و دیگر انسان‌ها پرهیز کنید. در عوض، سعی کنید انسان مثبت و بخشنده‌ای باشید زیرا تنها با چنین طرز فکری می‌توانید در زندگی شاد باشید و از تک تک لحظات خود لذت ببرید. هرگز به خودتان شک نکنید. لحظه‌ای که تردید کردن به خود و استعدادهایتان را شروع کنید، شکست خودتان را با دست‌های خود رقم زده‌اید. اگر به خودتان شک کنید، تعمداً اسباب عقب ماندن و شکست خود را فراهم کرده‌اید.

۵-تنبلی

وقتی تمام کارها و وظایف روزانه‌ی خود را به کناری بگذارید، به هیچ کدام از اهداف و خواسته‌هایتان نخواهید رسید. همه‌ی ما به نوعی تنبلیم اما برخی افراد نسبت به دیگران تنبل‌ترند. اگر دائماً امروز و فردا کنید و کارهایتان را به وقتی نامعلوم موکول کنید هرگز به خواسته‌هایتان در زندگی دست نخواهید یافت و مقدمات شکست خود را با این کار فراهم خواهید کرد. برای رسیدن به اهداف و خواسته‌ها باید عمل‌گرا باشید و پیوسته سعی و تلاش کنید و برای برخاستن و شروع کردن فرآیند موفقیت هیچ زمانی بهتر و کامل تر از لحظه‌ی کنونی نیست.

اگر هنوز به جایگاه دلخواهتان در زندگی نرسیده‌اید، بهتر است بنشینید و به قدر کافی به کارهایی که انجام می‌دهید و عادت‌هایتان بی اندیشید. آیا موارد ذکر شده در این مقاله هستند که شما را از رسیدن به زندگی که می‌خواهید و لایقش هستید دور کرده‌اند؟ اگر پاسخ شما مثبت است، بدانید که هیچ‌گاه برای تغییر کردن و شروعی دوباره به منظور کسب بیشترین نتیجه از زندگی ، دیر نیست.

همین حالا شروع کنید…

برای حمایت از ما این مقاله را با دوستان خود نیز به اشتراک بگذارید.

گردآوري: گروه 7 گنج

www.7ganj.ir

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی