با ما در 7 گنج همراه شويد تا با ترفندهاي خوشمزه کردن سویا آشنا شويد…
جهت خوشمزه كردن سويا به نكات زير توجه كنيد:
1)هیج گاه سویا را با آب سرد نشویید!
همیشه برای شستن سویا آن را با آب جوش بشویید یا آنکه داخل آب در حال جوش ریخته و بعد از کمی جوشیدن آن را آبکش کنید.
2)سویا را نچلانید!
برخی ها عادت دارند بعد از شستن سویا آن را میفشارند تا آب اضافی آن خارج شود ولی شما در واقع با این کار مواد خوشمزه سویا را دور میریزد.برای از بین بردن آب اضافی سویا آن را آبکش کرده و کمی صبر کنید تا آب اضافی آن به صورت طبیعی خشک شود.
3)بیش از 1بار آب سویا را عوض نکنید.
برخی قبل از پخت سویا آن را داخل آب جوش خیس میکنند و چند بار آب آن را عوض میکنند ولی بهتر است برای حفظ طعم سویا بیش از یک بار آب آن را عوض نکنید.
4)از طعم دهنده استفاده كنيد.
برای آماده کردن سویا مقداری پیاز را رنده کرده و داخل روغن زیتون یا کره آن را سرخ کنید و به آن مقداری پودر سیر،نمک،زعفران،فلفل،زردچوبه و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و بعد از کمی سرخ کردن سویا آبکش شده را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید سپس 2قاشق غذاخوری آبغوره(به ازای هر بسته)به مواد اضافه کرده و کمی صبر کنید تا به خورد سویا رود و بعد 1فنجان آب جوش به مواد اضافه کنید و در ظرف را ببندید و اجازه دهید سویا کاملا بپزد.میتوانید مقداری ریحان تازه و آویشن هم به سویا اضافه کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه