با ما در 7 گنج همراه شويد تا با طز تهيه اين غذاي خوشمزه و بي نظير آشنا شويد. ميتوانيد اين غذا را براي مهمانهايتان نيز تهيه و نوش جان كنيد...
با ما در 7 گنج همراه شويد تا با طز تهيه اين غذاي خوشمزه و بي نظير آشنا شويد. ميتوانيد اين غذا را براي مهمانهايتان نيز تهيه و نوش جان كنيد…
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه
مواد اولیه : براي 6 نفر
زردچوبه به میزان لازم |
نمك نصف قاشق چایخوری |
آب 1لیوان |
رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری |
بادمجان 6عدد (رسیده و متوسط) |
پیاز 1عدد |
فلفل دلمه ای 2عدد (رنگی) |
گوشت نیم كیلو (چرخ كرده) |
فلفل به میزان لازم |
روغن به میزان لازم |
طرز تهیه:
ابتدا بادمجان ها را بشویید و به صورت دلخواه یا به شكل كامل یا راه راه پوست بگیرید و یا با پوست از درازا شكاف دهید.
مقداری تخم و مواد داخل آن را در بیاورید.
سپس با كمی روغن سرخ كرده و كنار بگذارید.
پیاز و فلفل دلمه ای را ریز خرد كرده و به آن اضافه كنید و تفت دهید.
بعد گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كرده و با نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط كنید و همه را تفت دهید.
در آخر كار، رب را اضافه كرده و سرخ كنید.
با مواد به دست آمده داخل بادمجان ها را پر كرده و سرش را بدوزید و یا با خلال دندان به هم وصل كنید.
سپس یك قاشق روغن، یك قاشق رب گوجه فرنگی، كمی فلفل و یك لیوان آب درون قابلمه دردار بریزید و آن را با حرارتی ملایم بپزید.
سپس بادمجان ها را به آرامی درون آن چیده و به مدت یك ساعت روی حرارت گذاشته تا خوب جا بیفتد.
بعد از آماده شدن خلال را از بادمجان جدا كرده و كمی آن را باز كنید و برای سرو اماده كنید.
نكات:
1)در صورت تمایل از مقداری گوجه و گشنیز هم برای مواد استفاده كنید.
2)میتوانید در ظرف ابتدا مقداری گوجه حلقه شده بچینید و بعد بادمجانها را روی آن قرار داده و بپزید.
3)این غذا را داخل فر هم میتوان طبخ كرد.
نوش جان…
گردآوري: گروه 7 گنج
www.7ganj.ir
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه