آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه اردور قارچ ، ساده و خوشمزه + نكات مهم

اردور یا همان پیش غذا یک بشقاب کوچک حاوی غذا و یا یک نوشیدنی است که قبل از وعده غذایی و یا غذای اصلی سرو می شود و محتویات و نوع آن دارای هم خوانی با غذای اصلی است ...
تقویم فارسی اندروید

اردور یا همان پیش غذا یک بشقاب کوچک حاوی غذا و یا یک نوشیدنی است که قبل از وعده غذایی و یا غذای اصلی سرو می شود و محتویات و نوع آن  دارای هم خوانی با غذای اصلی است .

اردور قارچ

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :برای 10 نفر

قارچ…………………………………………10عدد
پیازچه……………………………………….2عدد
پنیر پارمزان………………………………….1فنجان (رنده شده)
زرده تخم مرغ………………………………..1عدد
سیر…………………………………………3حبه
روغن……………………………………….به میزان لازم
نمك…………………………………………به میزان لازم
فلفل………………………………………..به میزان لازم
پودر سیر…………………………………..1قاشق مرباخوری
پودر موسیر…………………………………1قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

ابتدا قارچ را شسته و كاملا خشك كنید و ساقه آن را جدا كرده و دخل آن را با چاقو یا ابزار خارج كنید.مواد اضافی قارچ را خرد كنید.
سیر را رنده زده و پیازچه را ساطوری كنید.تابه را روی حرارت قرار داده و مواد را با مقداری روغن سرخ كنید تا آب اضافی آنها از بین یرود سپس تابه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ ، نصف پنیر پارمزان ، نمک و فلفل را به مواد اضافه نموده و مخلوط نمائید.
سینی فر را چرب کنید و کلاه های قارچ را کف آن بچینید ، درون هر کلاه قارچ مقداری از مخلوط آماده شده بریزید ، نصف باقی مانده پنیر پارمزان را روی قارچ ها بریزید سپس درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا15 دقیقه قرار دهید ، پس از آماده شدن درون ظرف قرار داده و سرو کنید.

نكات:

1)این اردور ساده ترین اردور قارچ است اما میتوانید مواد دلخواه خود نظیر مرغ، ژامبون، نخودفرنگی، گوجه فرنگی و … را به آن اضافه كنید.
2)بهتر است قارچ را قبل از قرار دادن در فر با كره چرب كنید.
3)به جای پنیر پارمزان از پنیر موزارلا یا پیتزا هم میتوان استفاده كرد.

نوش جان …

گردآوري: گروه 7 گنج

www.7ganj.ir

 

 

 

یک دیدگاه

یک دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی