با ما همراه شويد تا با طرز تهيه اين غذاي خوشمزه و متفاوت و در عين حال بسيار ساده آشنا شويد....
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد اولیه :برای 5 نفر
مرغ…………………………….1 و نیم کیلو گرم (تکه شده) |
فلفل سیاه………………………..1 قاشق چایخوری |
نمک……………………………1 قاشق چایخوری |
روغن…………………………..6 فنجان |
آرد…………………………….1/4 فنجان |
نشاسته سیب زمینی……………….1/2 فنجان |
آرد برنج………………………..1/4 فنجان |
جوش شیرین…………………….1 قاشق چایخوری |
تخم مرغ………………………..1 عدد |
مواد لازم برای سس :
سیر…………………………….4 عدد (خرد شده) |
روغن ………………………….1 قاشق غذاخوری |
سس کچاپ……………………….1/3 فنجان |
شربت برنج………………………1/3 فنجان |
سس گوجه فرنگی تند………………1/4 فنجان |
سرکه …………………………..1 قاشق غذاخوری |
گوجه گیلاسی……………………..برای تزیین |
دانه کنجد………………………..به میزان لازم و برای تزیین |
پیازچه………………………….برای تزیین (خرد شده) |
طرز تهيه:
مرغ تکه شده و تمیز شده را با آب سرد شسته و سپس خشک میکنیم.
تکه های مرغ را در یک ظرف بزرگ با فلفل سیاه و نمک خوب مخلوط میکنیم و 3 دقیقه در دمای معمولی به آن استراحت میدهیم.
روغن را در یک ماهیتابه ی بزرگ میریزیم و 7 تا 8 دقیقه صبر میکنیم تا بخوبی داغ شود.
نشاسته ی سیب زمینی , آرد , آرد برنج , جوش شیرین و تخم مرغ را به تکه های مرغ اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم.
نیمی از تکه های مرغ ها را به روغن داغ انتقال میدهیم و 10 دقیقه در روغن داغ روی شعله ی زیاد سرخ میکنیم.بعد از این زمان مرغ ها را از ماهیتابه به یک ظرف انتقال میدهیم و بقیه ی تکه های مرغ را 10 دقیقه دیگر سرخ میکنیم.
اینکار را دوباره انجام میدهیم(دو قسمت کردن تکه های مرغ و 10 دقیقه هر کدام را سرخ کردن)و در نهایت تمام تکه های مرغ را با هم در ماهیتابه گذاشته و چند ثانیه روی حرارت میگذاریم تا تکه های مرغ گرم شود.
کمی روغن کانولا یا هر نوع روغن گیاهی دیگر را در یک ماهیتابه دیگر داغ میکنیم.سیر را خرد کرده و کمی در ماهیتابه تفت میدهیم.سپس سس کچاپ , شربت برنج و سس گوجه فرنگی تند را به سیر اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و در آخر سرکه سیب یا هر نوع سرکه دیگر را به سس اضافه کرده و دوباره تفت داده و زیر آن را خاموش میکنیم.
تکه های مرغ سرخ شده را به ماهیتابه ای که سس را در آن درست کردیم انتقال میدهیم و مرغ و سس را به خوبی با هم مخلوط میکنیم و رو ی آن کنجد ریخته و دوباره مخلوط میکنیم.
مرغ را به ظرفی انتقال داده آن را با دانه های کنجد , گوجه های گیلاسی و پیازچه خرد شده تزیین میکنیم.
تکه های مرغ را در یک ظرف بزرگ با فلفل سیاه و نمک خوب مخلوط میکنیم و 3 دقیقه در دمای معمولی به آن استراحت میدهیم.
روغن را در یک ماهیتابه ی بزرگ میریزیم و 7 تا 8 دقیقه صبر میکنیم تا بخوبی داغ شود.
نشاسته ی سیب زمینی , آرد , آرد برنج , جوش شیرین و تخم مرغ را به تکه های مرغ اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم.
نیمی از تکه های مرغ ها را به روغن داغ انتقال میدهیم و 10 دقیقه در روغن داغ روی شعله ی زیاد سرخ میکنیم.بعد از این زمان مرغ ها را از ماهیتابه به یک ظرف انتقال میدهیم و بقیه ی تکه های مرغ را 10 دقیقه دیگر سرخ میکنیم.
اینکار را دوباره انجام میدهیم(دو قسمت کردن تکه های مرغ و 10 دقیقه هر کدام را سرخ کردن)و در نهایت تمام تکه های مرغ را با هم در ماهیتابه گذاشته و چند ثانیه روی حرارت میگذاریم تا تکه های مرغ گرم شود.
کمی روغن کانولا یا هر نوع روغن گیاهی دیگر را در یک ماهیتابه دیگر داغ میکنیم.سیر را خرد کرده و کمی در ماهیتابه تفت میدهیم.سپس سس کچاپ , شربت برنج و سس گوجه فرنگی تند را به سیر اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و در آخر سرکه سیب یا هر نوع سرکه دیگر را به سس اضافه کرده و دوباره تفت داده و زیر آن را خاموش میکنیم.
تکه های مرغ سرخ شده را به ماهیتابه ای که سس را در آن درست کردیم انتقال میدهیم و مرغ و سس را به خوبی با هم مخلوط میکنیم و رو ی آن کنجد ریخته و دوباره مخلوط میکنیم.
مرغ را به ظرفی انتقال داده آن را با دانه های کنجد , گوجه های گیلاسی و پیازچه خرد شده تزیین میکنیم.
نكته:
در صورت نبود شربت برنج میتوان آن را حذف کرد.
نوش جان…
گردآوري: گروه 7 گنج
www.7ganj.ir
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه