آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی مخصوص + نكات مهم

با ما همراه شويد تا با طرز تهيه يك كاپ كيك فوق العاده و بي نظير با مغز وانيلي و رويه مخصوص آشنا شويد. اين كاپ كيك هاي بي نظير ميتوانند گزينه مناسبي براي پذيرايي از مهمانهايتان باشند...
تقویم فارسی اندروید

با ما همراه شويد تا با طرز تهيه يك كاپ كيك فوق العاده و بي نظير با مغز وانيلي و رويه مخصوص آشنا شويد. اين كاپ كيك هاي بي نظير ميتوانند گزينه مناسبي براي پذيرايي از مهمانهايتان باشند…

كاپ كيك شكلاتي

آماده سازی: 4 ساعت
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 4 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :

برای 6 نفر
آرد………………………..1و1سوم لیوان
شکر………………………3چهارم لیوان
تخم مرغ…………………..2عدد
کره……………………….150گرم
شیر……………………….نصف لیوان
بیکینگ پودر……………….1قاشق چایخوری
نمک………………………1هشتم قاشق چایخوری
پودر کاکائو………………..1تا2قاشق سوپخوری

 مواد مغز کاپ کیک :

 

کره…………………………200گرم
شکر………………………..1ونیم لیوان
پودر قند…………………….1ونیم لیوان
شیر………………………..3قاشق غذاخوری
آرد…………………………1و1چهارم لیوان
نمک……………………….1قاشق چایخوری
چیپس شکلاتی……………….نصف لیوان
اسانس وانیل…………………چند قطره
 

طرز تهیه مغز کاپ کیک

ابتدا نیمی از کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.نصف شکر را به کره نرم شده اضافه کرده و با همزن به خوبی یکنواخت کنید سپس نصف شیر را اضافه کرده و باز مخلوط کنید.آرد و نمک را مخلوط کرده و 2بار الک کنید و کم کم به مواد بیفزایید و خوب هم بزنید و در انتها چیپس شکلاتی را به مواد اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید.
با قاشق از مقداری از خمیر را بردارید و به شکل گرد حالت دهید ، مواد را داخل قالب های کاپ کیک بگذارید ، روی قالب را با نایلون پوشش دهید و حداقل 5 ساعت در یخچال بگذارید تا مواد خوب سرد و سفت شوند.

طرز تهیه رویه کاپ کیک

برای تهیه کرم روی کاپ کیک باقی مانده کره و شکر را داخل ظرفی بریزید و با همزن به خوبی بزنید تا نرم و یکدست شود سپس پودر قند ، باقی مانده شیر ، نمک و مقداری وانیل اضافه کنید ، بزنید تا بافتی مانند خامه پیدا کند.کرم را تا زمان آماده شدن کیک در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه کاپ کیک

ابتدا فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود سپس همراه با شکر 3 دقیقه بزنید تا به خوبی یکنواخت شود، تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و بزنید.
آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و 2بار الک کنید ، شیر و وانیل را نیز مخلوط کنید سپس مخلوط آرد و شیر را کم کم به مواد دیگر اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید تا خمیر کیک یکدست شود.
قالب های کاپ کیک را از یخچال خارج کنید و مایه کیک را روی مواد میانی که در یخچال استراحت داده بودید بریزید ، با قاشق مغز را به سمت پایین هدایت کنید ، با مایه کیک روی مواد میانی را بپوشانید سپس قالب را داخل فر که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا کیک ها پخته و طلایی شوند ، پس از پخت آن را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا خوب سرد شود سپس با کرم وانیلی و شکلات چیپسی و … تزیین و سرو کنید.

9110

 

 

9108

 

 

9111 (1)

 

 

9109

 

نکات:

1)بهتر است مواد مغز کاپ کیک را از شب قبل داخل یخچال قرار دهید.
2)برای مخلوط کردن مواد کاپ کیک مقداری آرد و مقداری شیر را اضافه کرده و هم بزنید و مجدد مقداری آرد و مقداری شیر را اضافه کنید و به همین صورت انجام دهید تا مواد تمام شوند ، دقت کنید که با آرد شروع شود و با آرد به پایان برسد.
3)در صورت تمایل مواد کاکائویی را کمتر داخل قالب بریزید تا مغز کاپ کیک مشخص باشد.

 

نوش جان …

گردآوري: گروه هفت گنج

 

منبع: سوران

 

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی