سبك زندگي موفقيت در زندگي

10 راهکار برای مدیریت پول

تقویم فارسی اندروید

10 راهکار برای مدیریت پول
در مدرسه به ما چیزهای زیادی یاد می دهند. ریاضی، فیزیک، شیمی و آمار و خیلی چیزهای دیگر اما مسئله ای که به آن بی توجهی می شود یاد گرفتن مهارت های زندگی است. هیچ کس به ما یاد نمی دهد که چگونه می توان موفق تر زندگی کرد.  خیلی از ما کسی را نداریم که تمام مهارت های زندگی را به ما یاد بدهد و گاهی مجبور می شویم خودمان همه چیز را یاد بگیریم. همچنین ممکن است مجبور شویم بی گدار به آب بزنیم و به خاطر ناآگاهی مشکلاتی را برای خودمان ایجاد کنیم. یکی از مهارت هایی که حتما باید بلد باشید مهرات مدریت پول تان است. باید بدانید که چگونه پول تان را مدریت کنید و مواقعی که پول زیادی دارید چگونه خود را برای مواقع بی پولی آماده کنید و یا اینکه وقت هایی که بی پول شدید چگونه با همان مقدار کم پول دوام بیاورید. بسیار خب نظرتان چیست که تا دیر نشده خوتان این مهارت را یاد بگیرد یا مهارت خود را بهبود و گسترش دهید؟ با هفت گنج همراه باشید تا 10 مهارت برای مدیریت پول را به شما یاد بدهیم.

1. برای مدیریت پول تان برای هر چیزی یک بودجه تعیین کنید

آیا بی حساب خرج می کنید و هیچ پیش زمینه ای برای میزان خرجی که به هر کار اختصاص می دهید ندارید؟ هر گاه بخواهید برای خود مواد خوراکی یا لباس یا وسایل مختلف می خرید و نمی دانید که حتی چقدر از پول تان را برای این کار ها خرج کرده اید؟ یکی از بهترین راه های مدیریت پول این است که برای هر کاری بودجه ای داشته باشید می توانید اول هر ماه که حقوق تان را می گیرید بخشی از آن را برای مواد خوراکی، بخشی را برای لباس و بخشی را برای پس اندازتان کنار بگذارید.

2. لیست خرید داشته باشید

اگر بدون هیچ هدف و پیش نیاز خاصی به مغازه بروید و فکر کنید که از روی قفسه ها و ویترین می توانید هر چیزی که لازم داشته باشید را برای خود تهیه کنید مطمئن باشید که بخشی از خرید شما احساسی و از روی میل تان به خرید خواهد بود نه نیازتان. همیشه قبل از اینکه بخواهید به خرید بروید برای خود یک لیست تهیه کرده و از روی آن خرید کنید.

3. قیمت ها را چک کنید

همیشه هنگام خرید خودتان نیز قیمت ها را چک کرده و کاملا این کار را به مغازه دار نسپارید. ممکن است اشتباهی پیش بیاید و یا اینکه فرد مورد اعتمادی نباشد. چک کردن قیمت ها در نگرانی برای پول تان و حفظ آن نیز موثر است. در نتیجه شما یک قدم مثبت دیگر برای مدیریت پول تان برمی دارید.

4. یک لیست از اولویت های تان داشته باشید

برای مدیریت پول تان بدانید که چه کارهایی برای شما مهم تر هستند و قصد دارید برای چه مسائلی پول خرج کنید. اولویت های تان را بشناسید و ابتدا به آن ها اهمیت بدهید و اگر پول بیشتری داشتید به مسائل کم اهمیت تر بپردازید. برای مثال اگر اولیت شما اجازه خانه و پس انداز و خورد و خوراک است کمی در پرداخت هزینه ی تاکسی صرفه جویی کرده و تا جایی که برای تان مقدور است مسیر ها را پیاده بروید.

5. همیشه به افزایش درامد و پول تان فکر کنید

همیشه یک برنامه برای سرمایه گذاری یا کسب پول بیشتر داشته باشید. برای مثال اگر مقداری پول در بانک دارید که فعلا نیازش ندارید به جای اینکه بگذارید در حساب بخوابد در یک جای مطمئن آن را سرمایه گذاری کنید. همچنین همیشه دنبال موقعیتی برای ارتقا دادن کارتان و کسب درامد بیشتر باشید.

6. فقط چیز هایی را بخرید که نیاز دارید

خرید کردن به این دلیل که شما پول دارید و یا از چیزی خوشتان می آید چندان عاقلانه نیست. حداقل سعی کنید تعداد اینجور خرید ها را برای خود تا جای ممکن کاهش دهید. سعی کنید فقط چیزهایی را بخرید که به آن ها نیاز دارید

7. به خاطر اشتباهات تان کسی را سرزنش نکنید

در ابتدای مقاله به شما گفتیم که مدرسه مهارت های کافی را به شما یاد نداده مو همچنین شاید خانواده و پدر ماردرتان هم در یاد دادن این مهارت ها به شما کوتاهی کردند. اما اگر این ناآگاهی ها باعث ارتکاب اشتباهاتی در شما شده است مطمئن باشید که سرزنش کردن دیگران کمکی به شما نخواهد کرد. سعی کنید خودتان را مسئول دانسته و وقت و انرژی تان را صرف سرزنش کردن دیگران نکنید.

8. وضعیت کنونی و وسایل فعلی خودتان را دوست داشته باشید

ممکن است شما هم از آن دسته افرادی باشید که همیشه در پی خرید هستند و فکر می کنند که خرید روحیه شان را عوض می کند. البته خرید چیزهای تازه می تواند شما را شاد تر کند اما در خصوص مدیریت پول این کار کاملا اشتباه و مردود است. بهتر است به دنبال راه های دیگر برای تغییر روحیه تان باشید و همیچنین باید سعی کنید که به جای اینکه مدام بهترین و جدیدترین مدل های بازار را برای خودتان داشته باشید به همان وسایلی که دارید قانع باشید. مثلا اگر به دنبال خرید آخرین مدل موبایل یک کمپانی هستید بدانید که چند ماه آینده آن موبایل رقیب های جدیدتری خواهد داشت.

9. نقطه ضعف های تان را بشناسید

همه ی شما نقطه ضعف هایی برای خود دارید. ممکن است در خرید لباس برای خود زیاده روی کنید یا عاشق خرید وسایل فنی باشید یا از آن بدتر چشم تان مدام به دنبال ماشین های یک کمپانی باشد. سعی کنید ضعف های تان را شناخته و به جای اینکه خود را درگیر آن ها کنید استقامت کردن جلو آن ها را یاد بگیرید.

10. رفتارتان را عوض کنید

گاهی لازم است برخی از رفتار ها و عادت های تان را کنار بگذارید تا بتوانید در مدریت پول تان موفق تر باشد. اگر به طبخ غذا ها با خرج و مخارج زیاد و مواد لازم پر هزینه عادت دارید آن ها را برای یک روز از هفته در نظر گرفته و در بقیه ی هفته به سراغ غذاهای ارزان تر بروید. اگر عاشق شرکت در استادیوم های ورزشی هستید و مدام پول تان را صرف خرید بلیط می کنید سعی کنید فقط چند بار در سال به دیدن این مسابقات بروید. به این صورت در صرفه جویی در پول تان موفق تر خواهید بود.

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی