همچنين محققان بعد از مطالعات دقیق در یافتند که استفاده از گوشی های هوشمند و لمسی به دفعات زیاد در طول شبانه روز منجر به آسیب یکی از بخش های مهم مغز می شود چرا که به گفته ی آنها رابطه ی مستقیمی بین دست و مغز در زمان استفاده از این نوع گوشی های موبایل ایجاد می شود که منجر به صدمات و آسیب های مغزی می شود.
تیم تحقیقاتی اهل کشور سوئیس 37 داوطلب را برای اثبات این مسئله مورد امتحان قرار دادند که 27 نفر آنها از گوشی هوشمند و 10 نفر از آنها از گوشی های ساده با دکمه های واقعی ( نه لمسی ) استفاده می کردند. با زیر نظر گرفتن و کنترل حرکات و واکنش های مغزی انها در طول این مدت به مسئله ای مهم در رابطه با عملکرد مغز در این افراد دست یافتند.
بخشی از مغز به نام somatosensory قشای وجود دارد که مربوط به کنترل حرکات دست – انگشتان – چهره – لگن – تنه و گردن است .
افرادی که از گوشی های موبایل هوشمند با صفحات لمسی استفاده می کنند این بخش مغز انها به مرور زمان نسبت به کنترل حرکات ضعیف می شود به نوعی دچار تغییر شکل در عملکرد و کنترل می گردد.
اما افرادی که از گوشی های معمولی و دکمه دار استفاده می کنند با هر بار استفاده از دکمه مغز حالت حرکت انگشتان را دریافت کرده و با حرکت واقعی و فشار انگشتان بر روی دکمه های واقعی شروع با فعالیت می کند و از کم کاری و تغییر شکل به دور می ماند.
دکتر گاش می گوید:
با هر بار حرکت انگشتان و سایر اعضای بدن مغز فعالیت می کند و از پیری و تغییر شکل و به دنبال آن اختلالات مغزی پیشگیری می شود که متاسفانه این تکنولوژی عملکرد طبیعی مغز را مختل کرده و موجب ایجاد اختلالات حرکتی در دراز مدت خواهد شد.
او همچنین هشدار داد که در دراز مدت استفاده از گوشی های همراه هوشمند لمسی در حرکات بخش های مهم بدن از جمله صورت و دست های مشکلات جدی ایجاد خواهد کرد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه