آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه نان لواش خانگي ، بسيار سريع و خوشمزه

چون این نون با بکینگ پودر هست خیلی سریع میشه امادش کرد و نیازی نداره مثل نون لواشهایی که خمیر مایه دارن 1 ساعت بزاریم خمیرشون ور بیاد...
تقویم فارسی اندروید

چون این نون با بکینگ پودر هست خیلی سریع میشه امادش کرد و نیازی نداره مثل نون لواشهایی که خمیر مایه دارن 1 ساعت بزاریم خمیرشون ور بیاد…

نان لواش خانگي
نان لواش خانگي

مواد لازم:

آرد :2 پیمانه تقریبا
اب:3/4 پیمانه
نمک: نوک قاشق چای خوری
روغن: 4 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر:یک قاشق چای خوری

طرز تهيه:

همه مواد خشک را اضافه می‌کنیم وسط مواد خشک را گود می‌کنیم و روغن اضافه می‌کنیم ، بعد اب ولرم را اضافه میکنیم
اب رو گرم میکنیم نباید داغ بشه فقط کمی گرم بشه کافی هست، بعد کم کم به مواد اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط میکنیم

تا خمیر یک دست به دست بیاید , خمیر باید نرم و لطیف باشه اگر اردتون زیاد باشه یا آبتون کم خمیرتون سفت می‌شه و در نتیجه نون‌هاتون خشک خواهد شد
اگر دیدید خمیر چسبناک هست کم کم بهش ارد اضافه کنید تا وقتی که دیگه چسبناک نباشه

حدود 30 دقیقه روش رو یه پارچه‌ی نم دار می ندازیم تا خمیر ور بیاد،
بعد از30 دقیقه از خمیر گلوله‌های اندازهٔ نارنگی بر می‌داریم و کنار میذاریم

سطح کارمون را آرد میپاشیم و با کمک وردنه گلوله‌ها را باز میکنیم

تا جایی که میتونید خمیر را با وردنه نازک کنید
ماهی تابه تفلون یا چدن را داغ کنید و خمیر رو بپزید البته بدون روغن

ماهی تابه باید داغ بشه و بعد حرارت رو بزارید روی متوسط و دیگه کم و زیادش نکنید بعد خمیر رو بندازید توی ماهی تابه
میبینید که خمیر شروع میکنه به حباب زدن های ریز و درشت

نان لواش خانگي
نان لواش خانگي

اگر نونهاتون مثل عکس موقع پخت حباب نزد پس خمیرتون سفت شده و نونهاتون خیلی سفت میشه بهتر هست ادامه ندید و خمیر رو مستقیم به سطل اشغال هدایت کنید
وقتی یک طرف خمیر کمی قهوه ای شد و خالهای قهوه ای به خودش گرفت طرف دیگه خمیر رو برگردونید تا طرف دیگه نون هم بپزه

نانها وقتی که خالهای قهوهای به خود گرفتن یعنی پختن

نکته مهم اینکه بلا فاصله بعد پخت و خنک شدن نانها, انها را داخل جا نونی بگذارید تا خشک نشود

اگر بعد پخت نانها احساس کردید که خشک هستند نگران نباشید اگه در جا نونی بگذارید بعد 2-3 ساعت کاملا نرم میشوند

میتونید نان ها رو درون پارچه و پلاستیک به مدت چند روز نگه دارید و استفاده کنید

نوش جان…

گردآوري و تنظيم: گروه هفت گنج

www.7ganj.ir

21 دیدگاه

  • سلام. میخواستم سوال کنم چرا مطلب رو بدون ذکر منبع کپی کردین تو سایت خودتون؟!!

  • مزخرفترین نونی که خوردم
    خییییلی بی نمک
    آرد باید یه کارخونه بهش اضافه کنی که باز هم کش میاد
    من تا حالا خمیر زیاد درست کردم ولی این مزخرف ترین خمیری بود که دیدم
    حیف اون همه آرد که بابتش هدر رفت
    بیشتر خمیر رو یکراست ریختم تو سطل آشغال
    می خواین درستش کنین میل خودتونه ولی بعدا خوشتون نیومد ، ناامید نشین !

  • سلام داداش بكينگ پودر رو خودشو از كجا گير بياريم فدات شم،جوش شيرين دارم لايه نخود لوبيام را نداره؟ ممنونم.

  • عالی عالی بود… فقط همین که نمکش باید حتما بیشتر باشه. خیلی خیلی نمکش این جا کم بود..بقیش که عالی بود

  • سلام
    من هميشه با پيمانه مشكل دارم.
    منظور از يك پيمانه دقيقا چند گرم يا ميلى ليتر هست؟
    ممنون

  • سلام
    دوست عزیز دست شما درد نکنه من درست کردم بابام خیلی دوست داشت حتی تصمیم دارم همیشه این نان را بپزم عالی بود.

  • سلام
    ممنونم از راهنمایی عالیتون.
    عزیز دل! چرا خمیر سفت تو تو سطل آشغال بریزیم.
    کمی آب و کمی ورز دادن و کمی … حتما خوب میشه و اما اگه نشد چرنده ای و یا پرنده ای رو مهمان میکنیم و در آخر اگر هیچکدوم نشد اونو به نون خشکی تحویل میدیم. فکر نمیکنی بهتر باشه؟! با همیدگه با نعمتای خدا با گیاهان و جونورا و خلاصه با خودمون مهربونتر باشیم!

  • من درست کردم عااالی شد خیلی ممنون 🙂 فقط دفعه ی دیگه من نمکش رو کمی بیشتر میزنم ولی بافت نون و بوش خیلییی خوب بود ، باز هم مرسی

21 دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی