آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي مطالب اختصاصي

طرز تهيه حلوا مجلسي زعفراني به همراه نكات مهم

با همراه شويد در هفت گنج تا با طرز تهيه حلواي مجلسي زعفراني خوشمزه و خوشرنگ آشنا شويد...
تقویم فارسی اندروید

با همراه شويد در هفت گنج تا با طرز تهيه حلواي مجلسي زعفراني خوشمزه و خوشرنگ آشنا شويد…

حلوا - 7ganj.ir

مواد لازم:

  • آرد سفید : ۲ لیوان
  • شکر :   یک لیوان
  • آب :  یک و نیم لیوان
  • روغن مایع:  نصف لیوان
  • كره:  100 گرم
  • گلاب: يك چهارم ليوان
  • زعفران آب كرده:  يك چهارم ليوان
  • مغز هل سابيده:  در صورت تمايل مقداري

طرز تهیه :

 

  • ابتدا شربت رو درست ميکنیم . برای اینکار آب و زعفران آبکرده و شکر رو مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا مواد حل شده و چند دقیقه بجوشه .
  • آرد رو روی حرارت ملایم تفت می دیم تا بوی خامی اون بره و رنگش تغيير كنه . تقریبا”۴۰-۳۰ دقیقه طول می کشه . در اين مدت بايد مرتب آردها را به هم بزنيد تا نسوزد.
  • روغن و کره رو اضافه می کنیم و مجددا” تفت می دهيم تا رنگش قهوه ای کمرنگ شود.
  • از روی حرارت بر می داریم و شربت رو بهش اضافه می کنیم و حسابی هم می زنیم . اگه آرد بصورت گلوله گلوله بود و حلواتون شل بود نگران نباشید با هم زدن درست می شه .
  • در اين مرحله گلاب و مغز هل را نيز به حلوا اضافه ميكنيم
  • تقریبا” ۱۰-۵ دقیقه طول می کشه تا حلوا یکدست و سفت بشه . اگه حلواتون باز هم شل بود می تونید ۳-۲ دقیقه روی حرارت بذارید تا سفت بشه .

نكات مهم:

 

  • اگه از شعله پخش کن استفاده کنید حرارت بصورت یکنواخت پخش می شه و بهتره .
  • می توانید از آرد برنج يا آرد سنگک هم استفاده کنید فرقش اینه که رنگش تیره تر می شه در صورت استفاده از آرد برنج حلوا چسبندگي كمتري پيدا ميكند و رنگش اندكي روشن تر ميشود و در صورت استفاده از آرد سنگگ رنگ آن كمي تيره تر ميشود.
  • اگر گلاب را زودتر به حلوا اضافه كنيم در اثر حرارت زياد عطر آن از بين مي رود.
  • اگر آرد را به اندازه كافي تفت ندهيد و روغن و كره را زود به آن اضافه كنيد رنگ حلوا روشنتر ميشود و در صورتي كه بيشتر تفت دهيد رنگ آن مايل به قهوه اي ميشود.
  • دقت کنید که وقتی که آرد گندم استفاده ميكنيد بايد در هنگان تفت دادن آرد بيشتر هم بزنيد چون آرد گندم خاصيت چسبندگي داشته و به هم مي چسبد و در صورتيكه مدام هم نزنيد گلوله گلوله ميشود. در صورتیکه آرد برنج و سبوس دار اینطور نیستند و احتیاج به هم زدن کمتری دارند

نوش جان ….

پيشنهاد ما:

مشاهده مجموعه مدلهاي تزيين حلوا

 

نوشته شده توسط گروه هفت گنج – اختصاصي

www.7ganj.ir

41 دیدگاه

  • سلام دیشب درست کردم عاللللی شدددد باراولمم بود ولی بینظیررررشد ممنوووون

  • این مدت زمانی که برای تفت دادن گفتین خیلی خیلی زیاده و برای حلوایی با رنگ روشن افتضاح میشه! من امتحانش کردم با حرارت خیلی کم هم باز به ۳۰ دقیقه نرسید حدود ۱۵ نهایتا۲۰ دقیقه کافیه

    • بر اساس میزان آردی که مصرف میکنید معلومه که برای چند نفره و اگر خواستید میتونید بر اساس جمعیت مورد نظرتون تنظیمش کنید.

  • مرسی خیلی خوشمزه شد. البته من هل نداشتم و کمی به میزان زعفرونم اضافه کردم. کره هم کم توی یخچال داشتم و در ازای کمی کره، به حجم روغن مایع اضافه کردم

    • من همين طريق تهيه ميكنم دوستانم خيلي تعريف ميكنند رنگ طعم و مزه اش خيلي خيلى عالى ميايد
      ممنون از شما ??

  • ممنون از دستور پخت خوبتون. من درست کردم برای اولین بار تو زندگی یک حلوای عالی و مجلسی شد. سپاس سپاس سپاس

  • سلام من درست کردم خوب پیش میرفت ولی یهو دون دون شد یهو پوکید

  • روز دانشجو راتبریک میگویم روی حلوا مجلسی زعفرانی متشکرم

  • سلام .منو خواهرم درست کردیم برای اولین بار عالی شد ممنون ممنون ??

  • من درست کردم البته با نصف مواد ، طعمش فوق العاده است

  • من همین الان طبق دستور شما درست کردم ، افتضاح شد
    اصلا دستورتون درست نیست ?

41 دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی