تغذيه سالم روانشناسي و سلامت روان سلامت

تغذيه مناسب براي افراد داراي اضطراب

تقویم فارسی اندروید

در شرایط زندگی امروز که بیشتر جنبه‌ی صنعتی دارد اضطراب در جامعه زیاد بوده و در سنین قبل از یائسگی در زنان دو برابر مردان می‌باشد.

test-anxiety2

درمان‌های کمکی از جمله ورزش، مذهب درمانی، شناخت درمانی، رفتاردرمانی و گیاه‌درمانی و استفاده از غذاها به عنوان درمان کمکی و مکمل مورد قبول است و برای نتیجه‌گیری از آن مدت زمان طولانی لازم است تا از این درمان‌ها استفاده شود.

علائم اضطراب

1- دل‌شوره 2- خستگی 3- شک در نماز و شستشو 4- تکرار یک عمل 5- سردرد 6- عصبانیت و پرخاشگری 7- افزایش ضربان قلب 8- تب‌خال دهانی 9- تکرر ادرار 10- تعریق 11- لرزش دست‌ها 12- سردی اندام‌ها 13- خشکی دهان 14- بی‌قراری 15- فراموشی و حواس‌پرتی 16- بی‌حوصلگی در انجام فعالیت‌های روزمره 17- سوءظن به دیگران 18- درگیری با دیگران 19- کندن جوش صورت، جویدن ناخن و کندن موی سر (از علائم وسواس است که نوعی اضطراب می‌باشد).

غذاهایی که برای اضطراب مفید است

تمام دانه‌ها به ویژه برنج قهوه‌ای، غلات، گندم، جو، ارزن، زردآلو، مارچوبه، انبه، موز، گل کلم، میوه‌های خشک، انجیر، ماهی (به ویژه ماهی قزل‌آلا)، سیر، سبزیجات برگ‌دار سبز، غذاهای کم نمک، محصولات سبوس‌دار، تمام حبوبات، ماست

غذاهایی که در بیماری اضطراب باید اجتناب کرد

قهوه، چای پررنگ، نوشابه، شکلات، شیرینی‌جات (به‌خصوص شیرینی نوع تر)، بستنی، بیسکویت، پفک، کیک (در شیرینی‌جات، بیسکویت و انواع کمپوت‌ها و آب‌میوه‌های صنعتی مواد نگه‌دارنده استفاده می‌شود که در بدن موجب نوعی سرطان لنفاوی می‌گردد.

ضمناً شیرینی‌جات به علت افزایش قندخون سریع، خستگی را برطرف می‌کنند و مجدداً بعد از یک ساعت با کاهش قندخون گرسنگی و ضعف برگشت پیدا می‌کند و این روند باعث نامتعادل شدن قندخون و انسولین شده و در نهایت موجب بروز دیابت نوع دوم می‌شود.)، ادویه‌جات، شکر، غذاهای اسیدی مانند گوجه‌فرنگی، بادمجان و فلفل که به طحال آسیب می‌رسانند. پیتزا، غذاهای حاضری و انواع ساندویچ‌ها.

گردآوري: گروه هفت گنج

منبع: دنیای تغذیه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی