روانشناسی سبك زندگي

3 راه قدرتمند برای مثبت ماندن در زندگی

تقویم فارسی اندروید

همه ما توصیه های خوبی برای مثبت ماندن دریافت کرده ایم. هرچه چالش بزرگتر باشد، این خرد نیمه پر لیوان شیشه ای بیشتر می تواند غیرواقعی باشد. یافتن انگیزه تمرکز بر نکات مثبت وقتی که به نظر می رسد چیزی جز آرزو نیست، دشوار است.

مثبت ماندن

مانع واقعی مثبت ماندن این است که مغز ما سخت گیر است و به دنبال تهدیدات می گردد. این مکانیسم برای زنده ماندن در زمان بشر اولیه به خوبی خدمت می کرد زمانی که ما شکارچی و جمع آور بودیم و هر روز با تهدید واقعی کشته شدن توسط کسی یا چیزی در محیط اطراف خود زندگی می کردیم.

این موضوع مربوط به سالها پیش بود. امروزه، این مکانیسم بدبینی و منفی نگری را از طریق تمایل ذهن به سرگردانی ایجاد می کند تا زمانی که تهدیدی پیدا کند. این “تهدیدها” احتمال درک ناخوشایند را بزرگ می کند. وقتی تهدیدی واقعی است و در بوته های پایین مسیر کمین کرده است، این مکانیسم به خوبی به شما کمک می کند. وقتی تهدید تصور می شود و شما دو ماه خود را متقاعد می کنید که پروژه ای که روی آن کار می کنید متوقف می شود، این مکانیسم شما را با نمایی آشفته از واقعیت روبرو می کند که ویرانی هایی در زندگی شما ایجاد می کند.

مثبت ماندن یک چالش روزمره است که نیاز به تمرکز و توجه دارد. اگر می خواهید بر تمایل مغز برای تمرکز بر تهدیدات غلبه کنید، باید در مورد مثبت ماندن اراده داشته باشید. یک تست هوش هیجانی می تواند بازخورد قدرتمندی برای کمک به شما در این زمینه فراهم کند زیرا این اتفاق تصادفی نخواهد افتاد.

مثبت بودن و سلامتی شما

بدبینی مشکلی بزرگ است زیرا برای سلامتی شما مضر است. مطالعات متعدد نشان داده است که افراد خوش بین از نظر جسمی و روانی از بدبین ها سالم ترند.

مارتین سلیگمن در دانشگاه پنسیلوانیا تحقیقات گسترده ای در مورد این موضوع انجام داده است. سلیگمن روی تحقیقی از دارتموث و دانشگاه میشیگان در تحقیقی که افراد 25 تا 65 ساله را دنبال می کرد کار کرد تا ببیند که چگونه سطح بدبینی یا خوش بینی آنها بر سلامت کلی آنها تأثیر می گذارد. محققان دریافتند که سلامتی افراد بدبین با سرعت پیری بسیار سریعتر رو به وخامت می گذارد.

یافته های سلیگمن مشابه تحقیق انجام شده توسط کلینیک مایو است که نشان می دهد افراد خوش بین سطح بیماری قلبی عروقی کمتری دارند و طول عمر آنها بیشتر است. اگرچه مکانیسم دقیقی که بدبینی از طریق آن بر سلامتی تأثیر می گذارد شناسایی نشده است اما محققان دانشگاه ییل و دانشگاه کلرادو دریافتند که بدبینی با ضعف پاسخ ایمنی به تومورها و عفونت در ارتباط است.

محققان دانشگاه کنتاکی تا آنجا پیش رفتند که برای اندازه گیری پاسخ ایمنی بدن آنها، ویروس به افراد خوش بین و بدبین تزریق کردند. محققان دریافتند واکنش ایمنی افراد خوش بین نسبت به افراد بدبین بسیار قوی تر است.

مثبت اندیشی

مثبت ماندن و عملکرد

حفظ نگرش مثبت فقط برای سلامتی مفید نیست. مارتین سلیگمن همچنین ارتباط بین مثبت بودن و عملکرد را مطالعه کرده است. وی به طور خاص در یک مطالعه میزان خوش بینی یا بدبینی فروشندگان بیمه را در کار خود سنجید. فروشندگان خوش 37٪ بیشتر از افراد بدبین که احتمال ترک شرکت در سال اول استخدام خود را به اندازه دو برابر داشتند، می فروختند.

سلیگمن بیشتر از هر کس روی مثبت ماندن مطالعه کرده است و او به توانایی تغییر افکار و گرایش های بدبینانه با تلاش و دانش ساده اعتقاد دارد اما سلیگمن فقط این را باور ندارد. تحقیقات وی نشان می دهد که افراد می توانند از طریق تکنیک های ساده گرایش به تفکر بدبینانه را به تفکر مثبت تبدیل کنند و مدتها پس از کشف تغییرات، در رفتار خود پایدار بمانند.

در اینجا سه ​​کاری وجود دارد که برای مثبت ماندن می توانید انجام دهید.

1. واقعیت را از داستان جدا کنید

اولین قدم در یادگیری تمرکز بر نکات مثبت، نیاز به دانستن چگونگی متوقف کردن گفتگوی منفی است. هرچه بیشتر افکار منفی را تکرار کنید، قدرت بیشتری به آنها می دهید. بیشتر افکار منفی ما فقط همین هستند – افکار، نه واقعیت.

وقتی دیدید که به چیزهای منفی و بدبینانه که صدای درونی شما می گوید باور دارید، وقت آن است که آنها را متوقف کرده و یادداشت برداری کنید. به معنای واقعی کلمه کاری را که انجام می دهید متوقف کنید و آنچه را که فکر می کنید بنویسید. هنگامی که لحظه ای را به کم کردن سرعت حرکت منفی افکار خود اختصاص دادید، در ارزیابی صحت آنها منطقی تر و واضح تر عمل خواهید کرد. این عبارات را ارزیابی کنید تا ببینید آیا آنها واقعی هستند. می توانید شرط ببندید که عبارات درست نیستند هر وقت کلماتی مانند هرگز، همیشه، بدترین، همیشه و غیره را مشاهده کردید.

آیا شما واقعاً همیشه کلیدهایتان را گم می کنید؟ البته که نه. شاید مرتباً آنها را فراموش کنید اما بیشتر روزها آنها را به خاطر می آورید. آیا شما هرگز نمی خواهید برای مشکل خود راه حلی پیدا کنید؟ اگر واقعاً گیر کرده اید، شاید در برابر درخواست کمک مقاومت کرده اید. یا اگر واقعاً یک مشکل حل نشدنی است، پس چرا وقت خود را تلف می کنید تا سر خود را به دیوار بکوبید؟ اگر گفته های شما وقتی روی کاغذ قرار گرفتند هنوز مانند واقعیت به نظر می رسند، آنها را نزد دوست یا همکاری که می توانید به او اعتماد کنید ببرید و ببینید آیا او با شما موافق است یا نه. آنگاه مطمئناً حقیقت آشکار خواهد شد.

وقتی احساس می شود که چیزی همیشه یا هرگز اتفاق نمی افتد، این فقط گرایش تهدیدی طبیعی مغز شما است که فرکانس یا شدت یک واقعه را درک می کند. شناسایی و برچسب زدن به افکار خود با تفکیک از واقعیت ها، به شما کمک می کند تا از چرخه منفی گرایی فرار کرده و به سمت چشم انداز مثبت جدیدی بروید.

2. موارد مثبت را شناسایی کنید

هنگامی که خود را از افکار منفی شکننده خود خارج کردید، وقت آن است که به مغزتان کمک کنید تا یاد بگیرد که می خواهید روی چه چیزهایی تمرکز کند – موارد مثبت.

این امر پس از مدتی تمرین به طور طبیعی به وجود خواهد آمد اما در ابتدا باید با انتخاب آگاهانه مورد مثبتی که باید به آن فکر کنید، به مغز سرگردان خود کمی کمک کنید. هر فکر مثبتی برای تمرکز مجدد توجه مغز شما انجام می شود. وقتی همه چیز خوب پیش می رود و روحیه شما خوب است، این کار نسبتاً آسان است. وقتی اوضاع ضعیف پیش می رود و ذهن شما غرق در افکار منفی است، این می تواند یک چالش باشد. در این لحظات، به روز خود فکر کنید و یک اتفاق مثبت را هرچند کوچک، شناسایی کنید. اگر نمی توانید از روز جاری چیزی مثبت پیدا کنید، به روز قبل یا حتی هفته قبل فکر کنید. یا شاید یک رویداد هیجان انگیز منتظر شما باشد که بتوانید توجه خود را معطوف آن کنید.

نکته اینجاست که شما باید نکته مثبتی داشته باشید که وقتی منفی می شود فکر خود را معطوف آن کنید. مرحله اول با تفکیک واقعیت از داستان قدرت را از افکار منفی سلب می کند. مرحله دوم جایگزینی منفی با مثبت است. هرگاه یک فکر مثبت را شناسایی کردید، هر بار که متوجه می شوید روی منفی فکر می کنید، توجه خود را به آن فکر مثبت جلب کنید. اگر این مسئله دشوار است، می توانید روند نوشتن افکار منفی را تکرار کنید تا آنها را بی اعتبار کنید و سپس به خود اجازه دهید از افکار مثبت لذت ببرید.

3. نگرش سپاسگزاری را در خود پرورش دهید

وقت گذاشتن برای تأمل در مورد آنچه که از آن سپاسگزار هستید، فقط کار “درستی” نیست بلکه هورمون استرس کورتیزول را 23٪ کاهش می دهد. تحقیقات انجام شده در دانشگاه کالیفرنیا، دیویس، نشان داد افرادی که روزانه برای پرورش نگرش قدردانی تلاش می کنند، به دلیل پایین آمدن سطح کورتیزول، باعث بهبود خلق و خو، افزایش انرژی و کاهش اضطراب قابل ملاحظه ای می شوند.

شما با اختصاص دادن وقت در هر روز برای تمرکز بر نکات مثبت، احساس شکرگزاری می کنید. هر زمان که افکار منفی یا بدبینی را تجربه کردید، از این روش به عنوان نشانه ای برای تغییر چرخ دنده و فکر کردن در مورد چیزهای مثبت استفاده کنید. با گذشت زمان، یک نگرش مثبت به یک سبک زندگی تبدیل می شود.

افکار منفی

همه را با هم ترکیب کنید

ما درک می کنیم که این سه نکته فوق العاده اساسی به نظر می رسد اما آنها قدرت فوق العاده ای دارند زیرا مغز شما را برای تمرکز مثبت تربیت می کنند. اگر خود را مجبور به استفاده از آنها کنید، آنها عادت های قدیمی را ترک می کنند. با توجه به تمایل طبیعی ذهن برای پرسه زدن به سمت افکار منفی، همه ما می توانیم برای مثبت ماندن از کمک کمی استفاده کنیم. برای استفاده از این مراحل هم اکنون شروع کنید و از مزایای جسمی، روحی و عملکردی بهره مند شوید.

شما چگونه مثبت می مانید؟ لطفاً نظرات خود را در بخش نظرات زیر به اشتراک بگذارید تا دیگران هم از شما بیاموزند.

منبع:

forbes

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی