تنقلات سبك زندگي

4 روش ساده برای خشک کردن موز

خشک کردن موز

این که آیا شما علاقه مند به یادگیری نگهداری طولانی مدت موز هستید یا اینکه موزهای تازه شما زیادند و ممکن است به زودی خراب شوند، خشک کردن موز باید چیزیست که باید به آن فکر کنید و شاید خوشحال شوید اگر بدانید که بیش از یک راه برای انجام این کار وجود دارد.

4 روش برای خشک کردن موز

میوه خشک

خشک کردن موز با استفاده از فر

فر را از قبل گرم کنید

قبل از شروع مراحل، بسیار مهم است که فر خود را گرم کنید. فر را روی کمترین تنظیم دما (حدود 50 درجه سانتیگراد تا 90 درجه سانتیگراد یا 125 درجه فارنهایت تا 200 درجه فارنهایت) قرار دهید.

موزها را خرد کنید

برای تهیه تکه های موز، موز را به شکل دایره های ¼ اینچی برش دهید. با این حال طبق سلیقه خود می توانید موزها را به شکل اریب هم برش دهید. اگر می خواهید تکه های شما واضح تر باشد، اندازه موز به 1/8 اینچ هم توصیه می شود.

موزهای بریده شده را در آب لیمو فرو کنید

فرو بردن موز برش خورده در آب لیمو از قهوه ای شدن آن جلوگیری می کند.

موزها را برای خشک کردن آماده کنید

روی یک سینی سیمی، موزهای بریده شده خود را در ردیف های مرتب قرار دهید. حتما موزها را در یک لایه قرار دهید و روی هم نگذارید. سینی سیمی به گردش هوا در داخل فر کمک می کند. اگر سینی سیمی ندارید، می توانید از سینی مخصوص پخت استفاده کنید. با این حال، این به اندازه کافی در از بین بردن رطوبت موز مؤثر نیست.

مراحل خشک کردن را انجام دهید

موزها را داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید. یک سینی پخت را زیر سینی سیمی قرار دهید تا آب چکه شده از آن موجب کثیفی فر نشود. خشک کردن موز حدود یک تا سه ساعت طول می کشد. تکه های بزرگتر حدود 6 تا 12 ساعت طول می کشد. در نیمه کار، حتما موزها را یک بار بچرخانید تا مطمئن شوید که هر دو طرف به طور مساوی خشک می شوند.

بگذارید آنها خنک شوند و لذت ببرید

بگذارید موزها در دمای اتاق خنک شوند.

خشک کردن موز با استفاده از مایکروویو

موزها را خرد کنید

موزها را به قطعات تقریباً 1/4 اینچی یا کمی کوچکتر تقسیم کنید. برش های بزرگتر به اندازه کافی خشک نمی شوند در حالی که برش های کوچکتر به راحتی می سوزند.

بشقاب خود را به روغن آغشته کنید

سینی مایکروویو خود را با مقدار زیادی روغن بپوشانید سپس موزها را در قسمت بالا قرار دهید و مطمئن شوید که فضای کافی بین آنها وجود دارد.

موز را گرما دهید

پس از آماده شدن، موزها را درون مایکروویو قرار دهید. آن را به مدت یک دقیقه در ارتفاع خشک کنید.

موزها را بیرون آورید

بعد از یک دقیقه موزها را بیرون بیاورید و آنها را بچرخانید. در این مرحله می توانید با پاشیدن مقداری نمک، جوز هندی یا دارچین مقداری طعم دهنده نیز به آن اضافه کنید.

آنها را به داخل مایکروویو برگردانید

بعد از اینکه همه قطعات خشک شد، بشقاب را به داخل برگردانید و روند خشک کردن را ادامه دهید. مایکروویو را تنظیم کنید و اجازه دهید در فواصل 30 ثانیه ای کار کند. هر بار بررسی کنید تا ببینید آیا به اندازه مناسب رسیده است یا خیر.

بلافاصله سرو کنید

در مقایسه با روش های دیگر، خشک کردن موز با مایکروویو از ماندگاری نسبتاً کوتاهی برخوردار است. این ها فقط برای یک روز تازه می مانند.

خشک کردن موز با استفاده از یک دستگاه میوه خشک کن

موزها را خرد کنید

برای خشک کردن موز تکه های آن را ابتدا درست کنید. موزها را به 1/4 اینچ برش دهید.

موزها را در آب لیمو فرو کنید

خشک کردن موز با استفاده از یک دستگاه خشک کن به زمان نیاز دارد، بنابراین می توانید موزهای بریده شده را در آب لیمو فرو کنید.

دستگاه میوه خشک کن خود را روغنی کنید

مقداری روغن را روی قفسه دستگاه خود آغشته یا اسپری کنید. با این کار از چسبیدن موز به قفسه جلوگیری می شود.

برش ها را روی قفسه قرار دهید

برش های موز را روی یک قفسه در یک لایه قرار دهید. قطعات به هیچ وجه نباید با هم همپوشانی داشته باشند.

فرآیند خشک کردن را شروع کنید

درجه حرارت را روی 135 درجه فارنهایت (57 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. برای تکه های بزرگ، 24 ساعت کامل طول می کشد در حالی که 6 تا 12 ساعت برای تکه های کوچک تر لازم است. اگر دستگاه شما تنظیم کننده ای برای خشک کردن موز ندارد، از تنظیمات مشخص شده استفاده کنید. هر دو تا چهار ساعت دوباره چک کنید و قفسه را بچرخانید تا کامل خشک شود.

بگذارید آنها خنک شوند و لذت ببرید

پس از رسیدن به قوام مورد نظر، اجازه دهید تکه های موز در دمای اتاق خنک شوند.

خشک کردن موز با کمک خورشید

پیش بینی هوا را بررسی کنید

هنگام خشک کردن موز در آفتاب، شما باید هفت روز آینده را در نظر بگیرید. برای خشک کردن موز، حداقل به دو روز زمان نیاز دارید (با حداقل دمای 90 درجه فارنهایت یا 32 درجه سانتیگراد در رطوبت کم).

سینی خشک کردن در فضای باز خود را آماده کنید

می توانید سینی خشک کردن در فضای باز خود را انتخاب کنید. فقط مطمئن شوید ظرفی که برای خشک کردن از آن استفاده خواهید کرد مناسب مواد غذایی است.

موزها را خرد کنید

در مقایسه با روش های قبلی، شما با دمای بسیار پایین تری سر و کار دارید بنابراین برش های نازک تر پیشنهاد می شود. شما می توانید موز را در اندازه ¼ اینچی خرد کنید. برای جلوگیری از قهوه ای شدن، برش ها را در آب لیمو فرو کنید.

برش ها را روی ظرف خشک کن قرار دهید

یک بار دیگر، قطعات را در یک لایه مرتب کنار هم قرار دهید. پس از اتمام کار، ظرف را با یک توری ضد حشره بپوشانید تا گرد و غبار و حشرات از آن دور بمانند.

خشک کردن زیر آفتاب

ظرف تان را در محلی دور از آلودگی و حیوانات و در حالی که آن را در زیر نور مستقیم آفتاب نگه می دارید قرار دهید. به یاد داشته باشید که ظرف را در طول شب داخل نگه دارید و آنها را در طول روز مجدداً در هوای باز قرار دهید.

آنها را پشت و رو کنید

به یاد داشته باشید که آنها را از نیمه راه پشت و رو کنید.

تا رسیدن به قوام مناسب خشک شود

خشک کردن را ادامه دهید تا دوره هفت روزه کامل شود. با این حال، بهتر است روزانه آن را بررسی کنید تا ببینید آیا آماده است یا خیر.

نحوه نگهداری موز خشک شده

قبل از نگهداری و ذخیره کردن موز خشک شده، از خنک شدن و رسیدن به دمای اتاق اطمینان حاصل کنید.

در انتخاب ظروف، همیشه به دنبال آنهایی باشید که هوا به آنها راه ندارد. همچنین ممکن است از کیسه های فریزر استفاده کنید. اگر یخچال در دسترس نباشد، یادتان باشد که ظروف را در جای خشک و خنک نگه دارید.

مهم نیست که شما تجربه ای در خشک کردن محصول داشته باشید. خشک کردن موز چندان چالش برانگیز نخواهد بود. در واقع، اگر قصد دارید میوه های خشک شده خود را تهیه کنید، موز برای شروع انتخابی عالی است.

منبع:

dryingallfoods

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی