آشپزي و شيريني پزي سالاد ها

طرز تهیه سالاد برگ کلم وکلم بروکلی

آموزش طرز تهیه سالاد برگ کلم وکلم بروکلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

کلم برگ رشته ای خرد شده 4 فنجان
کلم بروکسل رشته ای خرد شده 4 فنجان
بادام بو داده ورقه ای خرد شده 1 فنجان
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) رنده شده 1 فنجان

سس

پیاز ریز شده 1 قاشق سوپ خوری
خردل 2 قاشق سوپ خوری
لیمو ترش (آب لیمو) 1/4 فنجان
پوست لیمو ترش 1 قاشق چای خوری
عسل 2 قاشق چای خوری
روغن زیتون 1/4 فنجان

طرز تهیه

1-در یک کاسه ی بزرگ، برگ کلم خرد شده، کلم بروکسل خرد شده و بادام بو داده را مخلوط کنید. هر چقدر می خواهید سس اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند سپس پنیر را اضافه کنید و هم بزنید. بلافاصله سرو کنید.

2-سس را درست کنید

3-در یک کاسه ی کوچک، پیاز، خردل، آب لیمو، پوست لیمو ترش و عسل را با هم بزنید. روغن زیتون را در حالیکه مخلوط را هم می زنید اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. طبق ذائقه با نمک و فلفل مزه دار کنید. می توانید آب لیمو یا نکتار آگاوه یا عسل بیشتری به سس اضافه کنید تا میزان ترشی و شیرینی آن را طبق ذائقه تنظیم کنید.

سایر نکات

برای رشته ای خرد کردن کلم بروکسل ساقه ها را ببرید و جدا کنید سپس جوانه ها را با یک چاقوی خیلی تیز نصف کنید سپس رشته ای کنید
برای رشته ای خرد کردن برگ کلم برگ ها را از ساقه جدا کنید سپس برگ ها را روی هم بچینید سپس آنها را لوله کنید و به صورت نواری ببرید.
طرز تهیه سالاد برگ کلم وکلم بروکلی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی