آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه پلوی گوشت و پیازچه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پلوی گوشت و پیازچه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت گوسفندی (خرد شده): 500 گرم
پیازچه (ریز خرد شده): 90 گرم
برنج: 3 پیمانه
آب: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه

1. برنج را از قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد. پیازچه ها را ریز خرد کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و گوشت خرد شده را در آن تفت دهید تا کاملا برشته شود.

2. مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید گوشت بپزد و نرم شود. نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و ظرف را کنار بگذارید.

3. پیازچه ریز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید. گوشت سرخ شده را اضافه کرده و تفت دهید. گوشت و پیازچه سرخ شده را کف قابلمه قرار دهید.

4. برنج را که در آب جوش کمی پخته و آبکش کرده اید روی مواد بریزید. کمی آب و روغن روی برنج بریزد. پس از این که آبش کشیده شد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید پلو دم بکشد، سپس سرو کنید.
طرز تهیه پلوی گوشت و پیازچه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی