آموزش طرز تهیه کاپ کیک سیب زمینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
سیب زمینی آب پز 3 عدد
پیاز نگین شده 1 عدد
شیر 1 فنجان
کره 50 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا سیب زمینی های آبپز شده را با رنده درشت ریز میکنیم.پیاز نگینی شده را همراه با کره سرخ میکنیم و نمک و زرد چوبه و فلفل سیاه و آویشن را به آن اضافه میکنیم.
2-مخلوط پیاز را به سیب زمینی های رنده شده اضافه میکنیم.سپس یک فنجان شیر را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.جهت پف کاپ کیک میتوانیم از کمی بکینگ پودر داخل مواد استفاده کنیم.
3-سپس تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم.قالب مافین را از قبل چرب کرده و مواد کاپ کیک را داخل قالب میریزیم و با پنیر پیتزاروی کیک هارا پر میکنیم میتوانیم درصورت دلخواه از پودر پاپریکا جهت تزیین و بوی مطبوع روی کاپ کیک هارا تزیین کنیم.
4-فررا از قبل با دمای ۲۲۰درجه سانتیگراد گرم کرده و سپس قالب را داخل فر قرار میدهیم ، ده دقیقه بعد از طلایی شدن پنیر پیتزا کاپ کیک ها آماده است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه