آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی مرحله به مرحله

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی مرحله به مرحله . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
قرمه سبزی جز اون دسته خورشت های ایرانیه که میشه گفت بین اکثریت ما از نظر خوشمزگی و مورد علاقه بودن حرف اول رو میزنه، حالا گیلانیهای عزیز که همه جا به خوش غذا بودن معروف هستن یه قرمه سبزی ویژه دارن که داخلش از بادمجون و گوجه استفاده شده و تو طعم و مزه نه تنها از قرمه سبزی اصلی چیزی کم نداره بلکه فقط کافیه یک بار امتحانش کنین تا دیگه بادمجون و گوجه پای ثابت قرمه سبزیهاتون بشه …

مواد لازم

۵۰۰ گرم سبزی قرمه (تره، گشنیز و جعفری به یک اندازه و شنبلیه ۱/۳ مقدار آنها)
۵۰۰ گرم گوشت خورشتی بدون استخوان یا ۶۰۰ گرم گوشت خورشتی با استخوان ترجبحا گوسفندی
۴ الی ۵ عدد لیمو عمانی
۱/۳ لیوان لوبیا چشم بلبلی یا لوبیا قرمز
۳ الی ۴ قاشق غذاخوری پیاز داغ
آبغوره به مقدار لازم
۴ الی ۵ عدد بادمجان کوچک و قلمی
۲ عدد گوجه فرنگی
نمک، فلفل و زرجوبه به مقدار لازم
طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی مرحله به مرحله

مراحل تهیه

ابتدا پیاز رو رنده یا خورد کرده و بعد با کمی روغن تفتش میدیم تا کم کم طلایی بشه.
طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی مرحله به مرحله
حالا گوشت خورشتی رو به اندازه دلخواه خورد کرده و با پیاز سرخ شده روی شعله ملایم کمی تفت میدیم تا گوشت تغییر رنگ بده.
طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی مرحله به مرحله
بعد از تغییر رنگ گوشت زرچوبه و فلفل رو اضافه کرده و باز کمی مواد رو با هم تفت میدیم
طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی مرحله به مرحله
حالا لوبیا چشم بلبلی یا لوبیا قرمز رو بر طبق سلیقه مون به گوشت اضافه میکنیم.
طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی مرحله به مرحله
بعد حدود ۵ لیوان آب جوش به موادمون اضافه کرده و در قابلمه رو میذاریم و شعله رو کم میکنیم تا گوشت و لوبیا با حرارت ملایم بپزن.
طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی مرحله به مرحله
تا گوشت نیم پز بشه سبزی که ریز خورد شده رو با روغن سرخ میکنیم. دقت کنین تا سبزی خوب سرخ بشه ولی نه زیاد از حد چون تلخ میشه.
طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی مرحله به مرحله
بعد از اینکه سبزی خوب و یکنواخت سرخ شد و گوشت هم نیم پز شد سبزی رو به خورشت اضافه میکنیم.
طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی مرحله به مرحله
لیمو عمانی هارو هم میریزیم.
طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی مرحله به مرحله
بعد از پختن لوبیا و گوشت به میزان لازم نمک و آبغوره هم به خورشت اضافه میکنیم.
طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی مرحله به مرحله
بعد تا خورشت همینطور روی حرارت ملایم داره کم کم میپزه تا جا بیوفته و آبش هم کم بشه. بادمجون هایی که تلخیشون رو گرفتیم سرخ میکنیم.
طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی مرحله به مرحله
بعد گوجه ها رو هم که بهشون نمک زدیم هم سرخ میکنیم.
طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی مرحله به مرحله
حالا خورشتمون هم به روغن افتاده و آبش کم شده. یادتون باشه راز خوشمزگی قرمه سبزی آروم پختن خوب جاافتادن و کم آب بودنشه.
طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی مرحله به مرحله
در ۱۵ دقیقه انتهایی جاافتادن خورشت بادمجون های سرخ شده رو هم به خورشت اضافه میکنیم تا یکم با خورشت قل بزنن و طعم بگیرن.
طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی مرحله به مرحله
حالا خورشت بادمجون خوشمزه و گیلانی ما حاضره و وقتی که داریم داخل ظرف سرو میریزیمش گوجه هارو هم روی قرمه سبزی گذاشته و بعد ظرف قرمه سبزی رو میبریم سر سفره … نوش جان
طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی مرحله به مرحله
طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی مرحله به مرحله

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی