اگر از روش های قدیمی و همیشگی مرغ خسته شدین پیشنهاد میکنم یکبار با این روش مرغ رو بپزید …

مواد لازم براي 2 نفر:
- مرغ : 4 تكه
- سس مايونز : يك قاشق غذاخوري
- آب : 2 ليوان
- نمك ، فلفل و زردچوبه : به ميزان لازم
- روغن : به ميزان لازم
- زعفران : نصف استكان
- پياز : 2 عدد بزرگ
- زغال: 2 عدد
طرز تهيه:
ابتدا مرغها رو با نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار کنید و یک ساعت بگذارید استراحت کنه.
در یک ظرف روغن بریزید و بگذارید داغ بشه
حالا مرغها رو با شعله کم سرخ کنید.
شعله کم به این علته که مرغ علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم بشه.
سس مایونز و آب رو با هم مخلوط کنید و زعفران دم کشیده رو بهش اضافه کنید.
سس آماده شده رو کنار بگذارید.
پیازها رو بصورت کبریتی خلال کنید .
بعد از این که مرغها سرخ شد و تموم شد پیاز ها رو در همون روغن سرخ کنید و روغن رو دور بریزید.
مرغها رو کف ماهی تابه بچینید و پیازها و سس رو روش بریزید.
گاز رو روشن کنید و صبر کنید تا سس غلیظ بشه و حدود دو سه قاشق ازش باقی بمونه.
روی یک نعلبکی یا پیاله فویل بکشید و بگذارید وسط ماهی تابه
دو عدد ذغال بزرگ رو بزارید روی گاز خوب سرخ بشه و بگذارید روی فویل نعلبکی
دو سه قطره از روغن مرغ رو بریزید روی ذغال ها و به محض دود کردن سریع درب ماهی تابه رو بگذارید و اجازه بدید مرغها حسابی ذغالی و دودی بشن.
نكته:
مقدار سس مایونز و آب بستگی به تعداد مرغها داره، هر چی مرغ بیشتر بشه طبعا از سس و آب و زعفران بیشتری استفاده ميشه. قانونش برای 4 تکه مرغ یک قاشق سس مایونز هست.
جهت مشاهده طرز تهيه انواع غذا با مرغ اينجا كليك كنيد
نوش جان…
واقعا دوست داشتم به خصوص ناهار
به همراه سالاد شیرازی و سیب سرخ شده
عالی بود