آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه سيب پلو كرمانشاه ، بسيار مقوي و خوشمزه

سیب پلو یکی از پلوهای سنتی کرمانشاه است که مواد اصلی آن برنج و سیب زمینی هستند. برخی به این غذا گوشت نیز اضافه می کنند...
تقویم فارسی اندروید

سیب پلو یکی از پلوهای سنتی کرمانشاه است که مواد اصلی آن برنج و سیب زمینی هستند.  برخی به این غذا گوشت نیز اضافه می کنند.

سيب پلوي كرمانشاه
سيب پلو كرمانشاه

مواد لازم جهت تهیه سیب پلو: ( براي 6-5 نفر)

  • برنج: ۵ پیمانه
  • سیب زمینی: ۳ تا ۴ عدد
  • گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
  • پیاز: 2 عدد
  • کشمش پلوئی: ۱۰۰ گرم
  • خرما: ۲۰۰ گرم
  • کره یا روغن: ۱۰۰ گرم
  • زعفران و نمک: به میزان لازم
  • كنجد : مقداري براي ته ديگ
  • شويد : 7 قاشق غذاخوري
سيب پلوي كرمانشاه
سيب پلوي كرمانشاه

طرز پخت سیب پلو:

برنج را حدود ۲ ساعت در آب و نمک خیس می‌کنیم.

سپس سیب زمینی را به صورت مکعب خرد می کنیم.

وقتی که آب برنج جوش آمد برنج را ریخته و بعد از چند جوش سیب زمینی را اضافه می‌کنیم.

بعد از چند جوش برنج را آبكش كنيد.

اگر ميخواهيد از گوشت در غذا استفاده كنيد در اين مرحله يك عدد پياز را خرد كرده و با اندكي زردچوبه در روغن تفت دهيد ، وقتي پياز شروع به سرخ شدن كرد ، گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كرده و با اندكي نمك و فلفل تفت دهيد.

پس از تفت خوردن آن را خاموش كرده و كنار بگذاريد.

حالا برای ته دیگ کنجدی کف قابلمه روغن بریزید تا داغ شود و سیب زمینی ها را در كنجد خوابانده و کف قابلمه بچینید و اجازه دهيد تا اندكي سرخ شود .

سپس حدود ۲ کفگیر برنج را داخل قابلمه ریخته و اندكي شوید پاشيده و مواد گوشتي را اضافه كنيد.

دوباره برنج ریخته و لابه لای برنج و سیب زمینی شوید می‌ پاشیم و حدود ۴۵ دقیقه با حرارت کم دم می کنیم.

در مرحله آخر نیز با خرما و کشمش و پیاز سرخ شده و برنج زعفرانی تزئین می‌کنیم.

نوش جان …

جهت دریافت جدیدترین مطالب هفت گنج از طریق تلگرام ، اینجا کلیک کنید

جهت مشاهده سایر دستورات آشپزی اینجا کلیک کنید

گردآوری و تنظیم: گروه هفت گنج

www.7ganj.ir

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی