آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه سورانه ، غذاي محلي و محبوب كرمانشاه

سورانه غذای مطبوع و محلی استان کرمانشاه است که به بورانی شبیه است ...
تقویم فارسی اندروید

سورانه،  غذای مطبوع و محلی استان کرمانشاه است که به بورانی شبیه است و معمولاً در اوایل فصل بهار تهیه می شود.

سورانه
سورانه

گیاه سورانه گیاهی خودرو و شبیه تره و سیر که در انتها به رنگ ارغوانی است و علت نام گذاری آن در زبان محلی به همین دلیل است.

مواد لازم جهت تهیه سورانه:

گیاه سورانه: ۱ دسته

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

پیازداغ: ۲ قاشق غذا خوری

روغن زیتون: به میزان لازم

رب انار: ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل سیاه: به قدر کافی

شکر: در صورت نیاز

طرز تهیه سورانه:

برگ های سورانه را از هم جدا کرده و انتها و سر زرد برگها را با قیچی جدا کنید.

سپس برگ ها رو خوب شسته و بعد از خشک شدن، آن ها را به طول ۲ سانتی متر قیچی کرده و با زردچوبه و روغن زیتون کمی تفت دهید.

سپس یک الی یک و نیم لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا بپزد.

در این فاصله گوشت را هم با روغن زیتون کمی تفت دهید و نمک و زردچوبه و فلفل بزنید و گوشت را به سورانه اضافه کنید تا با هم بپزد.

بعد رب انار اضافه کنید و بچشید اگر ترش بود با اضافه کردن شکر چاشنی را خوشمزه تر کنید. البته بسته به غلظت و مزه رب انار ممکن است مقداری که به غذا اضافه میکنید نسبت به مقدار داده شده فرق کند.

در مرحله آخر نیز پیاز داغ را بریزید و چند جوش که زد شعله را خاموش کنید.

نوش جان…

نکته:

مدت زمان پخت این غذای خوشمزه در حدود ۳۰ دقیقه است.

جهت مشاهده طرز تهيه انواع غذاي محلي، اينجا كليك كنيد

جهت دریافت جدیدترین اخبار و مقالات از طریق تلگرام ، اینجا کلیک کنید

گردآوری و تنظیم: گروه ۷ گنج 

www.7ganj.ir

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی