آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي

طرز تهيه ته چين گوشت به همراه نكات مهم

در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه ته چين گوشت را به علاقمندان آموزش ميدهيم. با ما همراه شويد...
تقویم فارسی اندروید
در اين پست از 7 گنج ، طرز تهيه ته چين گوشت را به علاقمندان آموزش ميدهيم. با ما همراه شويد…
ته چين گوشت
زمان آماده سازي: 1 ساعت و 15 دقيقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه :برای نفر

گوشت………………………….نیم كیلو (دنده گوسفند)
ماست………………………….یك لیوان سرخالی (شیرین)
روغن……………………………نصف لیوان (آبكرده)
زعفران………………………….نصف قاشق چایخوری
برنج…………………………….2 لیوان
تخم مرغ………………………..3 عدد
نمك…………………………….به میزان لازم
فلفل سیاه…………………….به میزان لازم

طرز تهیه:

دنده را با مقداری آب ، نمك ، پیاز ، برگ بو ، پوست پرتقال و سایر افزودنیهای دلخواه بپزید.ماست و زعفران و تخم مرغ را با هم مخلوط كرده و حدالامكان با همزن خوب بزنید و برنج شسته شده و خیس خورده بدون آب را به آن اضافه كنید.ظرف مناسبی را انتخاب كنید و كمی كره به انتهایش بزنید و دنده ها را در ظرف چیده و وخلوط برنج را رویش بریزید و با كفگیر صاف كرده و كمی فشار دهید.روی آن مقداری آب روغن بریزید و آن را دم بیندازید.

نكات مهم:

1) میتوانید ته غذا ته دیگ بگذارید و حتی از پلوی زعفرانی و ماست هم استفاده كنید و بعد گوشتها را روی آن بچینید.
2) تزیین این غذا با پوره سیب زمینی و زرشك شكیل خواهد بود.
3) میتوانی به جای یك لایه گوشت از لایه های بیشتری گوشت و حتی یك لایه زرشك هم استفاده كنید تا غذای شما زیبا تر شود.

نوش جان…

گردآوري و تنظيم: گروه 7 گنج

www.7ganj.ir

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی