آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي مطالب اختصاصي

طرز تهيه باقلا قاتق مخصوص شمالي (لوبيا خورش) + نكات مهم

در ادامه اين پست از هفت گنج ، طرز تهيه باقلا قاتق شمالي را به علاقمندان آموزش مي دهيم. با ما همراه شويد ...
تقویم فارسی اندروید

باقلا قاتق يكي از غذاهاي محبوب گيلان است كه طرفداران زيادي دارد و در همه رستوران هاي شمالي سرو مي شويد. در ادامه اين پست از هفت گنج ، طرز تهيه باقلا قاتق شمالي را به علاقمندان آموزش مي دهيم. با ما همراه شويد …

باقلاقاتق (لوبياخورش)
باقلاقاتق (لوبياخورش)

مواد لازم(براي 5-4 نفر) :

لوبيا يا باقلا …………………………………… 300 گرم

شويد خشك …………………………………. 3 قاشق سوپ خوري

سير ……………………………………………  حبه

تخم مرغ ……………………………………… 2-1 عدد

نمك ، فلفل و زردچوبه ……………………… به ميزان لازم

روغن …………………………………………. 6-5 قاشق غذاخوري

آب ……………………………………………. به ميزان لازم

طرز تهيه:

ابتدا لوبيا يا باقلا را چند ساعت در آب خيس ميكنيم و چند باز آب آنرا عوض مي كنيم تا هم نفخ آن كاملا از بين برود و هم اينكه پوست كندن آن راحت شود.

سپس پوست لوبيا را جدا كرده و به همراه سير خرد شده در قابلمه ميريزيم و روغن، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه كرده و تفت مي دهيم. وقتي اندكي تفت خوردند، شويد را هم اضافه كرده و چند دقيقه ديگر تفت مي دهيم.

سپس بايد به مواد آب اضافه كنيم.

توجه كنيد كه تنها به اندازه اي كه روي مواد را بپوشاند آب اضافه كنيد.

شعله را زياد كنيد تا آب به جوش بيايد و سپس كم كنيد تا خورش با حرارت ملايم بپزد و جا بيفتد.

وقتي خورش در حال جا افتادن است،  تخم مرغ ها را نيز به آن اضافه كنيد و اجازه دهيد تا بپزد و سپس گاز را خاموش كرده و  سرو كنيد.

نكات مهم:

  • اين غذا را هم مي توان با باقلا پلويي و هم با لوبيا كشاورزي تهيه كرد.
  • اين خورش در كمتر از يك ساعت آماده مي شود.
  • اگر از لوبيا و باقلاي تازه استفاده مي كنيد ، مدت زمان پخت را كمتر كنيد، چون زودتر پخت
  • دقت كنيد كه لوبياها له نشوند.
  • اين خورش نبايد آبدار باشد.
  • مي توانيد از شويد تازه خرد شده هم به جاي شويد خشك استفاده كنيد.
  • مي توانيد لوبيا يا باقالي را پوست كرده و در فريزر نگهداري كنيد.
  • تخم مرغ را نبايد داخل غذا هم بزنيد ، اگر اين كر را انجام دهيد خورش شما از قيافه خواهد افتاد. فقط مي توانيد با چنگال روي زرده را سوراخ كرده و اندكي روي غذا پخش كنيد.
  • دقت كنيد كه حتما لوبيا يا باقلا را از شب قبل خيس كنيد.
  • اين غذا را با زيتون پرورده، سير ترشي يا ماهي شور سرو كنيد.

نوش جان …

جهت مشاهده طرز تهيه ساير غذاهاي گيلاني اينجا كليك كنيد

نوشته شده توسط گروه هفت گنج – اختصاصي هفت گنج

www.7ganj.ir

* كپي برداري بدون ذكر نام و لينك فعال به هفت گنج مجاز نيست.

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی