آشپزي و شيريني پزي سبك زندگي هنر در خانه

طرز تهیه کیت کت کاپ کیک با رویه کره ای کاراملی

تقویم فارسی اندروید

طرز تهیه کیت کت کاپ کیک با رویه کره ای کاراملی

 کیت کت کاپ کیک با رویه کره ای کاراملی

کیت کت یک دسر و شیرنی بسیار خوش مزه هستش که هر کسی میتونه تو خونه خودش به راحتی تهیه کنه و در مراسمات و مهمانی ها از مهمانان پذیرایی کنه…

 

مواد لازم برای 10 تا 12 عدد مافین

آرد: یک پیمانه + دو قاشق سوپخوری (150 گرم)
پودر کاکائو: نصف پیمانه
نمک: 1/8 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
شکر: 3/4 پیمانه + دو قاشق سوپخوری (150 تا 170 گرم)
روغن مایع:1/4 پیمانه (60 میلیلیتر)
تخم مرغ: یک عدد
وانیل: نصف قاشق چایخوری
شیر:2/3 پیمانه
کیت کت: 12 عدد
سرکه یا آبلیمو: یک قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای رویه کاراملی

کره نرم شده: 100 گرم(نصف پیمانه)
پودر شکر: یک و نیم پیمانه
نمک: 1/8 قاشق چایخوری
سس کارامل: 1/4 پیمانه
کیت کت: به تعداد مافین ها

 

طرز تهیه کیک کیک کت

همه مواد را از یک ساعت قبل از یخچال خارج می‌کنیم. فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم. قالب 12 تایی مافین را چرب کرده یا کف آنها کپسول می‌اندازیم. در ظرفی مواد خشک شامل آرد، کاکائو، نمک و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط و الک می‌کنیم. شکر و روغن را با همزن می‌زنیم تا نرم شود. تخم‌مرغ و وانیل را اضافه کرده و حدود دو دقیقه هم می‌زنیم. شیر را که از قبل با یک قاشق سرکه یا آبلیمو مخلوط کرده‌ایم، به تناوب به مواد اضافه می‌کنیم. یعنی پس از زدن تخم‌مرغ، ابتدا نیمی از مخلوط آرد را اضافه و با مواد مخلوط می‌کنیم، شیر و بعد از آن بقیه آرد را اضافه می‌کنیم. 10 قاشق از مواد کیک را ته قالب مافین می‌ریزیم. روی آن دو تکه کیت‌کت گذاشته، مجددا روی آنها را از مواد کیک پر می‌کنیم تا حدودا قالب پر شود. قالب را در فر آماده قرار داده و حدودا 25 تا 30 دقیقه یا تا وقتی که تستر، تمیز بیرون بیاید می‌گذاریم تا بپزد، پس از پخت اجازه می‌دهیم مافین‌ها خنک شوند، سپس آنها را با کرم کره‌ای کاراملی و کیت‌کت تزیین می‌کنیم.

 

طرز تهیه رویه کیت کت

کره را همراه پودر شکر و نمک به خوبی با همزن می‌زنیم تا جایی که نرم شود. سس کارامل را اضافه کرده و هم می‌زنیم تا کاملا سبک و پفکی شود. کرم رویه آماده شده را در قیف یک‌بار مصرف با ماسوره ستاره ریخته، روی کاپ کیک‌ها را با آن فرم می‌دهیم و با کیت‌کت تزیین می‌کنیم. اگر رویه شل بود، مدتی در یخچال استراحت داده و بعد استفاده می‌کنیم.

 

نکات

سس کارامل را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی