آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه پیچاق قیمه(اردبیل)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه پیچاق قیمه(اردبیل) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیق

مواد لازم برای 6 نفر

گوشت راسته گوسفند (یا قلوه گاه گوسفندی) 500 گرم
پیا ز3 عدد
خلال بادام 1/4 پیمانه
زعفران آب کرده 4 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 6 عدد
کره 50 گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا گوشت را خرد كرده و در مقداری روغن یا كره تفت میدهیم و به همراه ۱عدد پیاز و مقداری آب به مدت یك ساعت آب‌پز میكنیم سپس بقیه پیازها را خرد كرده و در كره داغ سرخ كرده و ۱سوم آن را برمیداریم و گوشت پخته شده را در پیاز داغ و كره تفت داده و به آن نمك، زردچوبه و فلفل سیاه می‌افزاییم.

2-خلال بادام و زعفران را نیز اضافه كرده و حدود ۴۰ دقیقه می‌گذاریم تا غذا بپزد.

3-در انتها بقیه پیازداغ را اضافه كرده و منتظر می‌مانیم تا آب غذا كم شود.

4-سپس برای هر نفر یك عدد تخم‌مرغ به صورت نیمرو، روی گوشت اضافه می‌كنیم.

سایر نکات

1)این غذا جزو غذاهای سنتی اردبیل است.
2)این غذا به صورت تك نفره و برای هر نفر به صورت مجزا سرو می‌شود.
3)پیاز داغ این غذا باید به صورت خلال‌های بسیار نازك و برشته تهیه شود.
طرز تهیه پیچاق قیمه(اردبیل)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی