آشپزي و شيريني پزي پیش غذا

طرز تهیه کراکر رُبی

آموزش طرز تهیه کراکر رُبی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

آرد ………………………… 500 گرم
کره ……………………….. 300 گرم(هم‌دما با اتاق)
شکر ………………………. 15گرم
نمک ………………………. 15 گرم
زرده‌ی تخم‌مرغ …………. 50 گرم(2 یا 3 زرده‌ی تخم‌مرغ)
آب ………………………… 50 گرم
خامه ……………………… 25 گرم
رب گوجه‌فرنگی …………. 40 گرم
رب فلفل ………………….. 20 گرم(در صورت عدم دسترسی با رب گوجه‌فرنگی جایگزین می‌کنم.)
.
مواد لازم روی کراکر:
سفیده‌ی تخم‌مرغ ………… به مقدار لازم
آب ………………………….. به مقدار لازم(اختیاری)
نعناع خشک ………………. به مقدار لازم
آویشن …………………….. به مقدار لازم
پودر فلفل‌قرمز خشک …… به مقدار لازم(اختیاری)

طرز تهیه

کره ی هم‌دما با اتاق و زرده های تخم_مرغ را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنیم تا یکدست شود. در ظرف دیگری آب ، رب گوجه_فرنگی ، رب_فلفل و خامه را به خوبی با هم مخلوط می‌کنیم سپس آرد ، نمک و شکر را در ظرف دیگری با هم مخلوط می‌کنیم. مخلوط رب‌ را به مخلوط کره اضافه کرده و هم می‌زنیم سپس مخلوط آرد را اضافه کرده، مخلوط می‌کنیم و ورز می‌دهیم. بهتر است خمیر را حدود یک ساعت در یخچال قرار دهیم سپس خمیر را به وسیله‌ی وردنه، نازک باز می‌کنیم. سفیده ی تخم‌مرغ را با مقدار کمی آب می زنیم تا یکدست شود سپس سطح خمیر را کاملا به مخلوط سفیده‌ی تخم‌مرغ آغشته می‌کنیم. روی سطح خمیر نعناع خشک، پودر آویشن و پودر فلفل_قرمز خشک می‌پاشیم و خمیر را به اندازه‌ی دلخواه برش زده و در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی قرار داده‌ایم، می‌چینیم. سینی فر را به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 180 درجه‌ی سانتی‌گراد روشن کرده‌ایم، قرار می‌دهیم تا کراکرها بپزد
طرز تهیه کراکر رُبی

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی