آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورش آلو اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰دقیقه
زمان پخت ۶۰دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

گوشت گوسفندی 500 گرم
اسفناج 1 کیلوگرم
آلو برقانی 150 گرم
پیاز داغ 2 قاشق سوپ خوری
آبلیمو یا آب نارنج به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1-گوشت را چند تکه کرده، می شوییم و سپس کمی تفت می دهیم. پس از آن گوشت ها را همراه با دو لیوان آب، پیازسرخ شده و آلو برقانی با حرارت ملایم می پزیم.

2-اسفناج را بعد از پاک کردن، کمی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم.

3-بعد از اینکه گوشت کاملاً پخت، اسفناج را به آن اضافه کرده و با کمی نمک و فلفل، خورش را مزه دار می کنیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا جا بیفتد.در ده دقیقه آخر پخت بنا به ذائقه آبلیمو یا آب نارنج اضافه کنید

سایر نکات

منبع خوبی ازاسید فولیک است به همین دلیل مصرف آن برای خانم های باردار مفید می باشد . میتوانید کمی (200 گرم) تره هم خرد کنید و به اسفناج اضافه کنید. آلو رو نیم ساعت قبل تر تو آب خیس کنید.
طرز تهیه خورش آلو اسفناج

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی