آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه چغرتمه مرغ

آموزش طرز تهیه چغرتمه مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۸۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

مرغ 6 تکه
تخم مرغ 5 عدد
پیاز سرخ کرده 2 قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگی 1 قاشق غذا خوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آب لیمو یا آب نارنج به مقدار لازم

طرز تهیه

1-مرغ را را با کمی آب، زردچوبه، فلفل و نمک بپزید.تخم مرغ ها را در ظرفی با چنگال بزنید تا سفیده و زرده باهم مخلوط شوند. پیازداغ، زعفران، دارچین و کمی نمک و. فلفل را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

2-حال در تابه روغن بریزید و هنگامیکه داغ شد، مایه تخم مرغی را داخل آن بریزید و تا زمانی که خودش را گرفت، آن را هم بزنید.

3-املت پیاز را به مرغ پخته اضافه کنیدو کمی آب نارنج بریزید و اجازه دهید تا خورش چند جوش بزند و جا بیفتد. این خورش تقریبا غلیظ است و نباید زیاد آب داشته باشد.

4-میتونید وقتی که مرغ آب پز شد اونو کمی تو روغن سرخ کنید و بعد بزارید با تخم مرغ جا بیفته.
طرز تهیه چغرتمه مرغ

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی