آشپزي و شيريني پزي غذای محلی

طرز تهیه چغرتمه مرغ

مهاجرت به فنلاند در مقطع دبیرستان

آموزش طرز تهیه چغرتمه مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۸۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

مرغ 6 تکه
تخم مرغ 5 عدد
پیاز سرخ کرده 2 قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگی 1 قاشق غذا خوری
دارچین 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آب لیمو یا آب نارنج به مقدار لازم

طرز تهیه

1-مرغ را را با کمی آب، زردچوبه، فلفل و نمک بپزید.تخم مرغ ها را در ظرفی با چنگال بزنید تا سفیده و زرده باهم مخلوط شوند. پیازداغ، زعفران، دارچین و کمی نمک و. فلفل را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

2-حال در تابه روغن بریزید و هنگامیکه داغ شد، مایه تخم مرغی را داخل آن بریزید و تا زمانی که خودش را گرفت، آن را هم بزنید.

3-املت پیاز را به مرغ پخته اضافه کنیدو کمی آب نارنج بریزید و اجازه دهید تا خورش چند جوش بزند و جا بیفتد. این خورش تقریبا غلیظ است و نباید زیاد آب داشته باشد.

4-میتونید وقتی که مرغ آب پز شد اونو کمی تو روغن سرخ کنید و بعد بزارید با تخم مرغ جا بیفته.
طرز تهیه چغرتمه مرغ

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی