آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان رولی دارچینی کشمشی باکرم پیراشکی

آموزش طرز تهیه نان رولی دارچینی کشمشی باکرم پیراشکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۹۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

آرد نانوایی 3 پیمانه
شیر (ترجیحا محلی) 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شکر 10 قاشق چای خوری
روغن مایع 6 قاشق غذا خوری
خمیر مایه 3 قاشق چای خوری
بهبود دهنده نان 1و2 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری

مواد میانی :
کشمش پلویی
به مقدار لازم
دارچین
به مقدار لازم
مواد رومال:
تخم مرغ (زرده)
۱ عدد
کره
۱ قاشق مربا خوری
زعفران
به مقدار لازم

مواد لازم کرم پیراشکی :

شکر 1 پیمانه
آب 1 پیمانه
آرد سفید 1/2 پیمانه
وانیل‏ 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-ابتدا۱قاشق چای خوری شکرو۳قاشق چای خوری خمیرمایه رابایک پیمانه شیرولرم مخلوط کرده وبه مدت ۱۰الی۱۵دقیقه زمان میدهیم تاعمل بیاید. دمای شیرخیلی داغ یاخیلی سردنباشدوگرنه عمل نمی آید.

2-آردونمک وبهبوددهنده راالک کنید سه مرتبه عالی است

3-تخم مرغ و۹قاشق چای خوری شکرراباروغن مایع درظرف بزرگی هم بزنید

4-خمیرمایه عمل آمده رابه موادتخم مرغ اضافه کنیدوهم بزنید

5-آردراکم کم اضافه کنیدوورزدهیدتاخمیریکدستی شود وبه دست نچسبد .به مدت ۱۰دقیقه خمیرراروی سطح آردپاشی شده بکوبید .آردبیشتراضافه نکنید.

6-خمیررابه مدت ۴۵دقیقه درجای گرمی بگذاریدتااستراحت کند.

7-همه ی موادکرم پیراشکی رابه جزوانیل مخلوط کرده وروی اجاق بگذارید تاغلیظ شودوانیل رااضافه کنیدوکرم راازروی شعله بردارید.

8-خمیربعداز۴۵دقیقه آماده است.سطح کارراآردپاشی کنید وخمیرراباوردنه پهن کنید.نوارهایی باریک برش بزنید.ازموادپیراشکی روی خمیر بگذارید وکمی دارچین بپاشیدمقداری کشمش راروی خمیربریزید.همه این مرحله بسته به سلیقه ی شمادارد.نوارخمیرراروی هم برسانیدورول کنید

9-موادرومال(زرده تخم مرغ وکره وزعفران)راباقلموروی خمیربکشید وداخل سینی بافاصله بچینید

10-خمیربه مدت ۱۵الی ۲۰دقیقه دردمای ۱۸۰درجه سانتیگراد بسته به دمای فربگذارید. درآخرگریل نموده وخاموش کنید

11-بهتراست فرراازقبل روشن کنیدوکاسه ی آب داخل فربگذاریدتاهوای مرطوب داشته باشدونان شمالطیف تر شود.
طرز تهیه نان رولی دارچینی کشمشی باکرم پیراشکی

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی