آشپزي و شيريني پزي نان و خمیر

طرز تهیه نان رولی دارچینی کشمشی باکرم پیراشکی

آموزش طرز تهیه نان رولی دارچینی کشمشی باکرم پیراشکی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۹۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

آرد نانوایی 3 پیمانه
شیر (ترجیحا محلی) 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شکر 10 قاشق چای خوری
روغن مایع 6 قاشق غذا خوری
خمیر مایه 3 قاشق چای خوری
بهبود دهنده نان 1و2 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چای خوری

مواد میانی :
کشمش پلویی
به مقدار لازم
دارچین
به مقدار لازم
مواد رومال:
تخم مرغ (زرده)
۱ عدد
کره
۱ قاشق مربا خوری
زعفران
به مقدار لازم

مواد لازم کرم پیراشکی :

شکر 1 پیمانه
آب 1 پیمانه
آرد سفید 1/2 پیمانه
وانیل‏ 1/2 قاشق چای خوری

طرز تهیه

1-ابتدا۱قاشق چای خوری شکرو۳قاشق چای خوری خمیرمایه رابایک پیمانه شیرولرم مخلوط کرده وبه مدت ۱۰الی۱۵دقیقه زمان میدهیم تاعمل بیاید. دمای شیرخیلی داغ یاخیلی سردنباشدوگرنه عمل نمی آید.

2-آردونمک وبهبوددهنده راالک کنید سه مرتبه عالی است

3-تخم مرغ و۹قاشق چای خوری شکرراباروغن مایع درظرف بزرگی هم بزنید

4-خمیرمایه عمل آمده رابه موادتخم مرغ اضافه کنیدوهم بزنید

5-آردراکم کم اضافه کنیدوورزدهیدتاخمیریکدستی شود وبه دست نچسبد .به مدت ۱۰دقیقه خمیرراروی سطح آردپاشی شده بکوبید .آردبیشتراضافه نکنید.

6-خمیررابه مدت ۴۵دقیقه درجای گرمی بگذاریدتااستراحت کند.

7-همه ی موادکرم پیراشکی رابه جزوانیل مخلوط کرده وروی اجاق بگذارید تاغلیظ شودوانیل رااضافه کنیدوکرم راازروی شعله بردارید.

8-خمیربعداز۴۵دقیقه آماده است.سطح کارراآردپاشی کنید وخمیرراباوردنه پهن کنید.نوارهایی باریک برش بزنید.ازموادپیراشکی روی خمیر بگذارید وکمی دارچین بپاشیدمقداری کشمش راروی خمیربریزید.همه این مرحله بسته به سلیقه ی شمادارد.نوارخمیرراروی هم برسانیدورول کنید

9-موادرومال(زرده تخم مرغ وکره وزعفران)راباقلموروی خمیربکشید وداخل سینی بافاصله بچینید

10-خمیربه مدت ۱۵الی ۲۰دقیقه دردمای ۱۸۰درجه سانتیگراد بسته به دمای فربگذارید. درآخرگریل نموده وخاموش کنید

11-بهتراست فرراازقبل روشن کنیدوکاسه ی آب داخل فربگذاریدتاهوای مرطوب داشته باشدونان شمالطیف تر شود.
طرز تهیه نان رولی دارچینی کشمشی باکرم پیراشکی

تقویم فارسی اندروید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی