آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه › سوسه کباب سیکا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه › سوسه کباب سیکا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن 1/3 پیمانه
رب آلبالو 60 گرم
رب انار 80 گرم
سیر 2 حبه
تره 150 گرم
پیاز 1 عدد
گردو 100 گرم
انار ترش 100 گرم
زلنج 100 گرم
اناریجه 100 گرم
شنبلیله 100 گرم
گشنیز 100 گرم
نعنا 100 گرم
سرسم (سبزی مخصوص شمالی) 250 گرم
جعفری 250 گرم

مواد داخل شکم اردک :

نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آب 4 پیمانه
روغن 1/4 پیمانه
سیر 3 حبه
پیاز 1 عدد
اردک (کوچک) 1 عدد

طرز تهیه

1-ابتدا برای از بین بردن بوی زحم اردك، آن را در آب به مدت ۱۵ دقیقه می‌جوشانیم.

2-سپس در قابلمه‌ای ابتدا اردك را با روغن خودش كمی تفت میدهیم و بعد با چهار پیمانه آب، نمك، فلفل، زردچوبه و پیاز آب‌پز میكنیم سپس همه سبزی‌ها را خرد كرده روی حرارت تفت می‌دهیم پیاز رنده شده و سیر را به سبزی‌ها اضافه می‌كنیم و دوباره تفت می‌دهیم.

3-گردوی آسیاب كرده، انار، رب انار و رب آلبالو، نمك، فلفل، زردچوبه و كمی روغن را نیز اضافه کرده و همه مواد را با هم خوب تفت می‌دهیم.

4-اكنون اردك آب‌پز شده را از آب خارج كرده، با روغن سرخ می‌كنیم. پس از آن كل مواد آماده شده را درون شكم اردك می‌ریزیم.

5-اردك شكم پر را درون قابلمه‌ای كه كمی از آب باقیمانده اردك در آن است با حرارت ملایم میپزیم . پس از پخت، درون ظرف سرو گذاشته و روی اردك را به دلخواه تزیین می‌كنیم.

سایر نکات

1)بیشتر سبزیهای این غذا گیلانی هستند و در جاهای به خصوص یافت میشوند.اگر آنها را در دسترس ندارید حذفشان كنید و از سبزیهایی كه در اختیار دارید بیشتر استفاده كنید.
2)به جای سایر رب ها میتوانید از رب انار ترش استفاده كنید.
3)بهتر است این غذا را با كره طبخ كنید تا خوشمزه تر شود.
طرز تهیه › سوسه کباب سیکا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی