آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه شیرینی قرابیه تبریز را در منزل کنید

آموزش طرز تهیه شیرینی قرابیه تبریز را در منزل کنید . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
قرابیه (به ترکی آذربایجانی: قورابیه) نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان قزوین، شهرستان مراغه و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه پخته میشود.

مواد لازم:

بادام سفید (بدون پوست): 300 گرم
شکر: 520 گرم
سفید تخم مرغ: 120 گرم
خلال پسته و بادام: به مقدار لازم

طرز تهیه

1. بادام را داخل آب ریخته و به مدت نیم ساعت خیس کنید سپس آبکش کرده و به مدت 2 ساعت داخل آبکش قرار دهید.

2. بادام، شکر و 20 گرم از سفیده را داخل غذاساز ریخته تا کمی خمیری شود.

3. سپس دو بار از چرخ گوشت رد کنید (مواد نباید زیاد سفت باشد).

4. باقی مانده سفیده را اضافه کرده و با همزن بزنید تا سفید و یکدست شود.

5. سپس خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده ریخته و روی کاغذ کاهی ماسوره زده و روی آن خلال پسته و بادام بریزد.

6. فر را با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم کرده و شیرینی ها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود.
طرز تهیه شیرینی قرابیه تبریز را در منزل کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی