سبك زندگي غذا های فرنگی غذای گیاهی

طرز تهیه دیپ اسفناج

دیپ اسفناج یک پیش غذای خوشمزه و سالم است که شاید آن را در برخی از رستوران های لوکس تجربه کرده باشید. به خاطر پنیری که دارد می تواند پر کالری باشد اما اگر نگران کالری شماری نیستید، گزینه خوبی به عنوان یک پیش غذا یا میان وعده محسوب می شود. این پیش غذای کاملا گیاهی را حتما امتحان کنید و از آن لذت ببرید. مواد تشکیل دهنده ساده و در دسترسی دارد و بسیار خوشمزه است.

دیپ اسفناج

مواد لازم آن میزان خاصی ندارد و شما به تعداد افرادی که می خواهید این دیپ را برایشان درست کنید، مواد لازم را تهیه نمایید.

مواد لازم

  • اسفناج
  • سیر
  • کره
  • پنیر لبنه
  • پنیر پیتزا
  • نمک و فلفل
  • پنیر گودا و پنیر پارمزان در صورت دلخواه
  • نان تست
  • روغن زیتون
  • پودر پیاز و جعفری خشک به دلخواه

طرز تهیه دیپ اسفناج

ابتدا اسفناج های شسته شده را در یک قابلمه قرار دهید و در آن را ببندید تا خوب پخته شوند. نیازی نیست آب در قابلمه بریزید، خود اسفناج ها آب می اندازند.

آب اسفناج ها که کامل کشیده شد، آن ها را از قابلمه درآورده و کمی خرد کنید سپس اجازه دهید خنک شوند.

سیر را رنده کرده و در کره مقداری تفت دهید.

پنیر لبنه را با اسفناج ها خوب مخلوط کنید و نمک و فلفل بزنید.

سیر و کره را هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

اگر تمایل به ریختن پنیرهای دیگر غیر از پنیر پیتزا هم دارید، در این مرحله اضافه کنید.

حالا یک ظرف مخصوص فر انتخاب کنید و مواد را داخل ظرف بریزید. روی آن پنیر پیتزا بریزید و چند دقیقه در فر یا مایکروفر قرار دهید تا پنیرش آب شود.

نان های تست را به صورت مثلی برش دهید.

در روغن زیتون کمی نمک، پودر پیاز و جعفری خشک بریزید و هم بزنید. این روغن معطر را با قلم مو روی نان ها بزنید.

نان ها را در فر یا مایکروفر قرار داده و گریل کنید تا برشته شوند.

دیپ اسفناج آماده است نوش جان

منبع:

هفت گنج

تقویم فارسی اندروید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

کانال یوتوب چی با چی

مطالب پیشنهادی