آشپزي و شيريني پزي غذای دانشجویی

طرز تهیه دمپختک

آموزش طرز تهیه دمپختک . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
برنج 500 گرم
پیاز 3 عدد
روغن 4 قاشق سوپ خوری
باقلا خشک (لپه باقلا) 400 گرم

طرز تهیه

1-ابتدا در ظرف مناسبی پیاز داغ كرده و مقداری زردچوبه به آن اضافه كرده و كمی تفت دهید.سپس باقلا را با مقداری آب به آن اضافه كنید تا نیم پز شوند.

2-برنج را خیس كرده و از آبكش رد كنید و پس از نیم پز شدن مواد به غذا اضافه كنید البته حواستان باشد آب غذا نباید از یك بند انگشت بیشتر باشد.

3-حالا حرارت را زیاد كرده و پس از تبخیر شدن آب برنج آن را دم بیندازید.

سایر نکات

میتوانید به جای زردچوبه از زعفران استفاده كنید تا غذای شما خوشمزه تر شود و عطر بهتری بگیرد.
بهترین گزینه برای سرو به همراه دمی باقلا ماست موسیر است.
پیازها را تا حد ممكن نگینی و ریز خرد كنید چون كاملا در غذا مشخص هستند.
طرز تهیه دمپختک

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی