آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورشت خلال اردبیل

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خورشت خلال اردبیل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت گوسفندی 300 گرم
خلال بادام 200 گرم
تخم مرغ 3 عدد
پیاز 1 عدد
زعفران دم کرده 1 استکان
نمک و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه

1-پیاز را نگینی خورد کنید و در مقداری روغن تفت بدهید

2-گوشت را به قطعات کوچکتر از گوشت خورشتی برش دهید و همراه پیاز تفت دهید

3-مقدار کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید

4-سه لیوان آب بریزید و بگذارید تا گوشت ها بپزند و نیم پخت شوند
۵
5-خلال های بادام و کمی نمک اضافه کنید

6-یک ربع مانده به اواخر پخت زعفران راهم اضافه کنید

7-بگذارید خورشت بپزد و جا بیافتد،آب این خورشت باید خیلی کم باشد

8-تخم مرغ ها را درو قابلمه بشکنید و بگذارید همانطور درسته بماند و هم نزنید ،در قابلمه را بگذارید تا تخم مرغ ها ببندند

9-میتوانید خلال های بادام را قبل از پخت چند ساعت در آبجوش و زعفران خیس کنید
طرز تهیه خورشت خلال اردبیل

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی