آشپزي و شيريني پزي خورشت ها

طرز تهیه خورش به قیمه

آموزش طرز تهیه خورش به قیمه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت 500 گرم
لپه‎ پخته شده 1 پیمانه
به 2 عدد
رب گوجه ‌فرنگی 1 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی 3 عدد
آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده 2 قاشق سوپ خوری
پیاز 1 عدد
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
دارچین و زردچوبه به مقدار لازم
لیمو عمانی 2 عدد

طرز تهیه

1-ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد كرده و سپس در روغن سرخ میكنیم.

2-گوشت را به صورت تكه ای خرد كرده و در پیاز تفت میدهیم تا كمی تغییر رنگ دهد .رب گوجه فرنگی و ادویه را با گوشت تفت میدهیم و بعد از آن ۴لیوان آب اضافه كرده و اجازه میدهیم بپزد.

3-اواخر پخت لپه های پخته شده را به غذا اضافه كرده و بِه را به صورت مربعی خرد كرده و به غذا اضافه میكنیم .

4-در ظرفی جدا رب را سرخ كرده و به همراه آبلیمو و لیمو عمانی و زعفران به خورش اضافه میكنیم و اجازه میدهیم جا بیفتد.

سایر نکات

میتوانید به خورش كمی شكر اضافه كنید تا طعم ملس بگیرد
اگر دوست دارید رب را حذف و به جای آن زعفران بیشتری استفاده كنید
طرز تهیه خورش به قیمه

تقویم فارسی اندروید

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی